Sakaryalı Şairler Şiir Şölen

Sakaryalı Şairler Şiir Şöleni” etkinlikleri muhteşem bir final programı ile tamamlandı.
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Adapazarı Kaymakamlığı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Sakarya Şube Başkanlığının ortaklığında 2019/2020 eğitim öğretim yılının başından itibaren Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmi eğitim kurumlarında gerçekleştirilen “Adapazarılı Beş Yazar Beş Lisede”, “TYB’li Yazarlar Okullarda” Ve “Sakaryalı Şairler Şiir Şöleni” etkinlikleri muhteşem bir final programı ile tamamlandı.

Adapazarı Kaymakamlığı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Sakarya Şube Başkanlığının ortaklığında 2019/2020 eğitim öğretim yılının başından itibaren Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmi eğitim kurumlarında gerçekleştirilen “Adapazarılı Beş Yazar Beş Lisede”, “Tyb’li Yazarlar Okullarda” Ve “Sakaryalı Şairler Şiir Şöleni” etkinlikleri muhteşem final programı ile tamamlandı. Kafkas Kültür Derneği’nin sosyal tesisi olan Kafkas Bahçe’de gerçekleştirilen programa Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, TYB Sakarya Şube Başkanı Prof. Dr. Hasan Sağlam, Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, Taraklılı şair eski Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman Sakaryalı yazarlar ve şairler, okul müdürleri, koordinatör edebiyat öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

TYB Sakarya Şube Başkanı Prof. Dr. Hasan Sağlam’ın açılış konuşması ile başlayan programda Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Özdemir’ in dil, edebiyat ve şiir üzerine yaptığı konuşmanın ardından Sakaryalı şairlerin yanı sıra öğrenciler de kendi yazdıkları şiirlerini okudular. Sakarya Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin enstrümanlarıyla renk kattığı program izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Gecenin sonunda dönem boyunca gerçekleştirilen faaliyetlerde görev alan Tacettin Özkaraman şair, yazar, öğretmen ve öğrencilere Adapazarı Kaymakamlığı tarafından teşekkür belgesi verildi. Kaymakam Yusuf Ziya Çelikkaya “Gerçekleştirilen faaliyetlerden memnuniyet duyduklarını ifade ederek ikinci dönem de bu tür faaliyetlere devam edeceklerini belirtti.”

#sair-siir #tacettin #belge

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.