TARAKLI’DA İLÇE SINIF/ALAN ZÜMRE TOPLANTILARI YAPILDI

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı 2.dönem başı,Taraklı İlçe Sınıf/Alan Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantıları öncesinde, koordinatör okul müdürleri ile toplantı gerçekleştirildi.
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Yapılacak olan zümre toplantılarının, daha verimli ve gereğine uygun bir şekilde gerçekleşmesi için, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; dikkat edilecek hususlar, gündem maddeleri, ilçemizdeki eğitim kalitesinin daha da artırılması için yapılması gerekenler üzerinde duruldu.Zümre toplantılarının ve alınacak kararların önemine değinen İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz; "Günümüzde eğitim kurumlarının iç ve dış çevrelerindeki hızlı değişimler dikkate alındığında, öğretmenlerin bireysel başarısının ötesinde zümre olarak başarıları ön plana çıkmaktadır. Bu durum, eğitim kurumlarını teşvik eden bir unsur olarak da görülmektedir. Bu nedenle öğretmenlerin takım çalışmalarını desteklemeleri, bu çalışmaları doğru yöntemlerle analiz etmeleri ve tüm bunlara bağlı olarak takım ruhu içinde etkinliklerde bulunmaları genel başarı için son derece önemlidir. Zümre Öğretmenler Kurulu toplantılarının; öğretmenler arasında işbirliğini oluşturmak, etkin bir iletişim sağlamak, iş tatminini ve motivasyonu artırmak gibi pek çok olumlu katkılar sağladığı bir gerçektir." dedi.

#zumre-toplanti #donem #mudur

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.