Başkan Pilavcı, Öğrencilerle bir aradaydı

Mesleğimi tanıyorum geleceğe adım atıyorum ’adlı proje kapsamında Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı Taraklı Ortaokulunda öğrencilerle bir araya geldi.
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Taraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ’Mesleğimi tanıyorum geleceğe adım atıyorum ’adlı proje kapsamında Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı Taraklı Ortaokulunda öğrencilerle bir araya geldi. 

Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz, Şube Müdürü Remzi Şengül ve Okul Müdürlerinin de katıldığı program yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Başkan Pilavcı yaptığı konuşmada mesleği ile ilgili öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin hayata bakış açısı ve hedeflerine ulaşmaları konusunda düşüncelerini anlatan Başkan Pilavcı gençlerin hedeflerine ulaşmaları konusunda her zaman destek olacaklarını belirtti. Hedefe ulaşabilmek için önce insanın inanması gerektiğini anlatan Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı.”İnanan insan mutlaka hedefe varır” dedi. Öncelikle seçilecek mesleğin belirlenmesi gerektiğini söyleyen Pilavcı “Hepimiz çalıştıktan sonra iyi bir çiftçi, iyi bir avukat, iyi bir mühendis, iyi bir öğretmen olabiliriz. Fakat mesele iyi bir insan olmak temelinden geçmektedir. Bu doğrultuda ilim öğrenme amacımız dinimizin temel gayesi olan yaşatma anlayışı ile doğru orantılıdır. Bizler de yapacağımız işler de önce toplum yararını gözetmeliyiz bütün çalışmalarımızı bu doğrultuda yapmalıyız” dedi

Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı programı düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Programın sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz, Başkan İbrahim Pilavcı’ya plaket takdim etti.

#pilavci-ogrenci #kariyer #bulusma

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.