TASARIM BECERİ ATÖLYERİ GELİŞİYOR

Taraklı’daki İlkokul ve ortaokullarda hayata geçirilmeye başlayan tasarım-beceri atölyeleri, bilim, kültür, sanat, spor ve yaşam alanlarını kapsayan birimler artmaya devam ediyor
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Taraklı Halk Eğitim Merkezi ek binası, Taraklı Ortaokulu Görsel Sanatlar, Yazılım ve Tasarım Salan Sporları Atölyesi ve yine Taraklı-İmam Hatip Ortaokulu Görsel Sanat Atölyelerinin açılışları törenle yapıldı.Taraklı Kaymakamı Abdullah Arslantürk, Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Daire Amirleri, Muhtarlar, Öğretmen ve Öğrencilerin katıldığı açılış programında öğrenciler hünerlerini sergiledi.

 

Protokolün tek tek gezdiği okullarda Öğrenciler, yaptıkları el becerilerini ve öğrendikleri meslek ve spor dallarını anlattılar. Görsel Sanatlar Atölyesi, Yazılım Tasarım Atölyesi, Tekvando gösterileri, Ata sporu olan okçuluk gösterileri sergileyen öğrenciler Protokolden tam not aldı.

 

Kaymakam ve Başkandan Eğitime tam destek

 

Açılışta Konuşan Taraklı Kaymakamı Abdullah Arslantürk ve Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı’da,’’ Okullardaki öğrencilerimizin İl Genelindeki yarışmalarda derecelere girmesi bizleri çok memnun ediyor. Bizde hem Kaymakamlık olarak hemde Belediye olarak her zaman sizlerin yanında olacağız. Sizlerin başarı için elimizden gelen desteği sizlere vermeye devam edeceğiz ‘’dediler.

 

Açılış ile ilgili bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz,’’ Öğrencilerin keyifle çalıştığı bu atölyeler, konularına uygun her türlü teçhizat ve donanıma sahip. Örneğin okulun yazılım-tasarım atölyesinde, öğrenciler bilgisayarları başında kendi geliştirdikleri projeleri hayata geçiriyor. Ekip halinde ya da bireysel olarak öğrendiklerini uygulamaya döküyorlar.

 

Okulun en renkli yerlerinden biri ise görsel sanatlar atölyesi…

 

Çocuklar önlerinde tuvalleri, rengarenk boyaları ve fırçalarıyla neşe içinde çalışıyor. Atölyede resmin yanı sıra ebru ve seramik gibi çalışmalar yapıyorlar’’dedi.

 

Durmuş, Her dalda dereceye giren Taraklı’lı öğrencileri kutluyorum

 

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’ta,’’Taraklı bilindiği üzere İlimizin en sakin ve en güzel ilçelerimizden biri. Bu tarih kokan ilçemizde Eğitim kalitesi günden güne artmaya devam ediyor. Bugün bütün okullarımızı gezdik, bütün çalışmaları yerinde inceledik. Bu yıl Birçok branşta dereceye giren Taraklı’lılı öğrencilerimizi, Özveriyle onlara güzel şeyler öğreten Öğretmenlerimizi ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Serkan Korkmaz’ı kutluyorum’’ dedi.

#fazilet-durmus #acilis #yapti

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.