İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız
Tacettin Özkaraman Projeleri Tacettin Özkaraman Projeleri
Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının, bağımsızlığımızın ve milli egemenliğimizin ilan edilişinin 100 Yıl Dönümünü kutluyoruz. Büyük bir gurur ve heyecan içinde, milletçe ortak bir mutluluğu paylaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde ‘Milletin bağımsızlığını yine milletin azmi ve kararlılığı kurtaracaktır’ bilinciyle tutuşturulan bağımsızlık ateşi, 23 Nisan 1920 Cuma günü Anadolu’yu saran bir güneş haline gelmişti.

En zor zamanlarda bile milli iradenin tecelli ettiği, istiklal aşkının alevlendiği TBMM’nin açılışının, milletimizin huzurlu ve güvenli bir gelecek için çocuklarımıza armağan edilmesi, onlara verilen değeri göstermesi bakımından büyük önem arz etmektedir.

Bizler 23 Nisanları çocuklarımızın gülücüklerinde coşkuyla kutlarken; yarınlarımız olan yavrularımızın, değerlerimizle büyüyerek en iyi, en donanımlı biçimde yetişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Daha güçlü bir ülke olarak Türkiye’nin hedeflerini, bizim yetiştireceğimiz bilge ve ahlaklı çocuklar gerçekleştirecektir. Bu sorumluluğun hassasiyetiyle çalışırken, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza güven duyarak milletçe onlardan büyük başarılar bekliyoruz.

Kendi evlatlarımızla birlikte bölgemizin ve dünyanın tüm çocuklarının mutlu, huzurlu ve müreffeh bir geleceğe ulaşmalarını temenni ediyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyorum. Ülkemizin, milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, saygı ve muhabbetlerimi sunarken sizleri çok özlediğimizi ifade etmek istiyorum.İnşallah sağlıklı bir şekilde tekrar buluşmak dileğiyle.”

#korkmaz-nisan #bayram #kutlama

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.