Okuyucularımızın öne çıkardığı Problemler…

İzzettin KÖMÜRCÜ'nün Kaleminden
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

SEVGİLİ Okuyucular; sizinle gönül birliği içinde olmak, sohbet edebilmek sizin sesiniz olmak ne güzel şey. Zaman zaman sizlerle gerçekleştirdiğim sohbetleri sizlerin rızası doğrultusunda bu köşede yazmaktayım

Bu yazımda da sohbetlerimizde dile getirdiğiniz sıkıntıları sizlerin hissiyatı ile dile getirmek istiyorum .Halkın çıkarlarını savunmak benim için zorunluluk ifade eder.…

 İşte bu düşünce ile bu haftaki yazımda bazı okuyucularımızın köşemde dile getirdiğim konulara katkıda bulunmak üzere yapmış oldukları değerlendirmeleri dikkatinize sunacağım..

“O Ustaların Ustasıydı”…

Birkaç hafta önce Taraklı’da tamirci Ustası Ali Avdan ile ilgili söyleşimi Onun Ustaların Ustası olduğunu yazmıştım

Değerli Okuyucular Öncelikle şunu belirtmek isterim. Sizin ilginiz ve alakanız beni çok mutlu etmektedir. Hele bir okuyucumuzun

“Ah İzzettin Ali Ustayı eksik yazmışsın” demesi sonrasında “Neyini eksik yazmışım?” dediğimde “Ali Usta gözlük’ tamirciliği, saat tamirciliği ve inşaat ustalığıda yaptı” deyince kendisine “ Yazı fazla uzun olursa bıkkınlık verir” desem de okuyucum belli ki Ali Usta ile ilgili epey bilgi sahibi.

“İçdedeler mahalle yolu”

Bir başka okuyucumuzda İçdedeler Mahallesi yolunun bozuk olmasından dertli.

İçdedeler yolunun bir an önce asfaltlanması gerektiğini söylüyor..”Bildiğim kadarıyla İçdedeler Mahallesi yolu Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl beton asfalt yapılacak” diye anlatsam da ısrarla İçdedeler Mahallesi yolunun bir an önce yapılması gerektiğini vurguluyor.

“ Niçin pasajın pisliğini yazmıyorsun”

Bir okuyucumuzda sohbet esnasında sitemde bulundu. Daha önce bana Ankara caddesi Belediye pasajının alt katında fotoğraflar çekip pasaj içerisindeki rezaleti Belediye yetkililerine duyurmamı istemişti. Pasaj içerisinden Belediye Başkanı dahil pek çok yetkilinin geçtiğini ve olumsuz manzarayı her gün gördüklerini düşünmüştüm. İşte bu nedenle fotoğraflar çekmediğimi anlattım. Okuyucumuz defalarca Belediye yetkililerine söylemiş. Kendisini de tebrik ediyorum. 

“Aşağı Camii Önü”

 

Okuyucu sohbetlerimde çokça dile getirilen, Aşağı Camii önünde ve umuma açık tuvaletlerin önünde yapılan uygunsuz araç parkı.Bu güne kadar bu sorun hep dile getirildi. “Bu konuyu köşemde bir kez daha dile getireceğim” demiş olsam da okuyucumuz sorunun çözüleceğinden umutlu değil.

Bir okuyucum ,

Taraklı’nın Sorunlarını ve Çözüm yollarını İşleyiniz!”

Okuyucumuz dolu mu dolu. Yerel yönetimin Taraklı’ya bir çivi bile çakmadığını söylüyor. Hatta bu durumda Basın’ında sessiz kaldığını ifade ediyor.

Taraklı’nın sorunlarını ve çözüm yollarını ele alıp işlememizin daha faydalı olacağını anlatıyor. Okuyucum haklı. İnşallah bundan böyle köşemi halkımızın dertlerinin dillendirildiği, çözümlerinin tartışıldığı bir “HALK KÜRSÜSÜ” haline getireceğim.

 

 

Şimdilik kalın sağlıcakla …Hoşçakalın…

 

#okuyucu-goz #kalem #izzettin

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.