Suç Dosyası kabarık

Taraklı ilçesindeki termal tesiste, kadın ve annesinin öldürülmesi olayına ilişkin şüpheli eşin arama çalışmaları sürerken, şahsın kısa bir süre önce cezaevinden çıktığı ve ölümüne sebep olduğu Gülsüm Zeynep Önlütürk Karapekmez ile 5 ay önce evlendiği ortaya çıktı. Şahsın sahip olduğu otobüs hattında Kandil gecelerinde ücretsiz yolcu taşıttığı da öğrenildi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR

Olay, Taraklı ilçesinde bulunan bir termal tesiste dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, temizlik için odaya giden görevliler, anne Melahat Önlütürk ile kızı Gülsüm Zeynep Önlütürk Karapekmez’i kanlar içerisinde yerde yatarken gördü. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye gelen ekiplerce gerçekleştirilen kontrollerde anne ve kızının silahla vurularak hayatını kaybettiği belirlendi. Savcı incelemesi sonrasında kadın ve annesinin cenazeleri Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsünde bulunan Adli Tıp Merkezindeki işlemleri sonrasında Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde kılınan cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlandı.

 

KANDİL GECELERİNDE ÜCRETSİZ YOLCU TAŞIMACILIĞI YAPTIRIYORMUŞ 

Eşi ve kayınvalidesini öldürerek kayıplara karışan şüpheli İsmail Karapekmez için geniş çaplı arama çalışmaları devam ederken, cinayet ile ilgili de yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. 20’ye yakın suç kaydığının olduğu öğrenilen İsmail Karapekmez’in bir süre önce cezaevinden çıktığı ve Gülsüm Zeynep Önlütürk Karapekmez ile yaklaşık 5 ay önce evlendiği öğrenildi. Taraklı-Adapazarı ilçeleri arasında yolcu otobüsü de bulunduğu öğrenilen şüphelinin Kandil gecelerinde, sahibi olduğu otobüste ücretsiz yolcu taşıttığı ve 2’nci evliliği olan Gülsüm Zeynep Önlütürk Karapekmez ile sık sık aralarında tartışma yaşandığı ortaya çıktı. İddialara göre ise, Zeynep Önlütürk Karapekmez’İn cezaevinde bulunan eşinin işlerine yardımcı olabilmek amacıyla vekaletname çıkarttırdığı ve daha sonrasında eşi İsmail Karapekmez’in bütün mal varlığını üzerine aldığı öne sürüldü. İsmail Karapekmez ve eşi arasında yaşanan tartışmanın ve cinayetin işlenme sebebinin ise mal varlığı konusu olabileceği öğrenildi.

#toprak-verildi #cinayet

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.