15 Temmuz Mesajı

Taraklı Kaymakamı Abdullah Arslantürk 15 Temmuz Demekorasi ve Milli Birlik Günü Mesajı yayınladı
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Fetullahçı Terör Örgütu (FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişimi karşısında aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin gösterdiği onurlu duruşun hainlerin yenilgiye uğramasının ve demokrasi zaferimizin 4. yıl dönümündeyiz.

Türk milletinin yeniden dirilisinin ve adeta şahlanışının destanı olan 15 Temmuz, tankın, lopun, uçağın, modern silahların millet iradesinin karşısında bir şey ifade elmedigini,

milletimizin tup Çanakkale'de, Istiklal Harbi'nde olduğu gibi topyekún vatan ve bayrak aşkıyla dolu sineleriyle, yeri geldiğinde bir kez daha kahramanlık destan yazarak vatanini ne pahasına olursa olsun koruyacağını ve bu ugurda gözünü kırpmadan gazi ve şchit olabileceğini göstermiştir.

Aziz Milletimiz, 15 Temmuz gecesi yurdun dört bir köşesinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDoĞAN'ın çağrısıyla meydanlara akın ederek FETO PDY terör örgutünün hain girişimini kahraman güvenlik güçlerimizle birlikte bertaraf etmiştir. Oyle ki kahraman halkımız bu hain şer odaklarına karşı iman dolu sineleriyle adeta çelikten bır set oluşturarak ülkemizin birlik ve beraberliğine ve milletimizin istiklaline kast edenlere geçit vermemiştir.

Boylesine kutlu bir mücadele bize, vatan mevz-u bahis olduğunda bu milletin hiç duşünmeden ayn salla birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza duracağını ve ne pahasına olursa vatandan hayrağından, hürriyetinden birlik ve beraberliğinden ödün vermeyeceğini bir kez daha göstermiştir.

Tarih boyunca nice ihaneti, feraset, cesaret ve fedakar ile aşan milletimiz, FETO'nun yaşattığı bu günü de unutmayacak, unutturmayacaktır. Milletimiz, bu kutsal topraklara saldıranlara karşı Canakkale'de, Kut'ül Amare'de, Dumlupinar'da ne cevap vermişse, 15 Temmuz'da da aynı cevabı vermiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı canlarını veren şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.

#arslanturk-mesay #temmuz #milli

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.