ATSO’dan Taraklı Ziyareti

ATSO Başkanı Erol Öztürk:
Taraklıya ATSO olarak imkanlarımız içerisinde her türlü yardıma hazırız
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:


Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)Başkanı Erol Öztürk ve Meclis Başkanı Birol Öner  Başkanlığındaki heyet Sakarya’nın güney ilçeleri gezilerine Taraklı’ dan başladı.İlçe Kaymakamı Ozan Balcı’ yı makamında ziyaret eden ATSO heyeti Kaymakam Balcıdan çalışmalar hakkında bilgi aldı


Kaymakam Balcı yaptığı konuşmada “Taraklı ilçesi güneyde önemli ilçemizdir. İlçemiz için Kayaboğazı göleti çok önemli bir projedir. Bu gölet projesi hayata geçtiği takdirde ilçemizin ve bölgemizin başta içme suyu ve tarımsal alanlarda sulama, orman yangınlarını söndürmede büyük fayda sağlayacaktır” dedi. İlçede daha önce yapılan 30 yataklı devlet hastanesi ve 10 dairelik lojmanların Meslek Yüksek Okuluna çevrilmesi halinde Taraklı ya hem kültür bazında hem de ekonomik açıdan katkı sağlayacaktır. Aynı zamanda Hacıyakup köyünde bulunan kaplıca tesislerinin daha genişletilmesi ve düzenlenmesi halinde ayrı bir turizm gelişmesi olacaktır” dedi.


ATSO Başkanı Erol Öztürk Kaymakam Balcı ya ATSO olarak sizlere her türlü desteğe hazırız. Yapacağınız öneriler ve projelere her zaman destek verileceği bilmenizi isterim. Önemli olan ilçe halkının iş adamlarına sahip çıkmasıdır. Bizlere gelin sizlere teknik eleman konusunda yardımcı olmaya hazırız” dedi. Taraklı Kaymakamı Ozan Balcı ATSO Başkanı Erol Öztürk’e Taraklı Evi panosu hediye etti.



ATSO heyeti Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ‘ı da makamında ziyaret etti. Belediye Başkan Tacettin Özkaraman heyete ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Özkaraman konuşmasında “Belediye olarak ilçedeki tarihi evlerimize gerekli olan restorasyon çalışmaları Kültür ve Turizm Bakanlığımızın desteği ile çalışmalar yapılmaktadır. İlçemizin sivil toplum örgütleri il dışından gelen yabancı ziyaretçilere her türlü konularda yardımcı olmaktadırlar. Önemli olan ilçemizin gelişmesini planlı şekilde sağlamaktır.”dedi.


Başkan Öztürk de Özkaraman’ a Taraklıdaki çalışmaları yakından takip etmekteyiz.Her gün biraz daha gelişmekte olan Taraklıya ATSO olarak imkanlarımız içerisinde her türlü yardıma hazırız” dedi..Önemli olan sadece ilçeyi tarihi evlerle değil meyvecilik ve tarım ürünleri ile ön plana çıkartmakta gerekmektedir” dedi.


#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.