Covid-19 ve Kaymakam Özgür Kaya.

TARAKLI’dan İzzettin KÖMÜRCÜ
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı’nın yeni Kaymakamı Özgür Kaya’yı görevinin dördüncü gününde makamında ziyaret ettim.

”Hoş Geldiniz” diyerek “Hayırlı Olsun” dileklerimi ifade ettim.

Kaymakam Özgür Kaya genç bir Kaymakam. Güler yüzlü bir Kaymakam. Biraz sohbet ettik. Ve fotoğraf çekildik.

Sonra

Sayın Kaymakamımıza; -Taraklı’da koronavirüs vakalarında son durum nedir? diye sordum.

Peki niye sordum?

Son günlerde -Taraklı’da vakalarda büyük artış olduğu konuşuluyor. Hatta ilçenin karantinaya alınabileceği bile konuşuluyor- dediğimde birde bakıyorum ki hiçte öyle olmadığını öğreniyorum.

Taraklı Kaymakamı Özgür Kaya anlatıyor. Koronavirüs salgını sürecinde Ekim ayı içerisinde Taraklı’da vaka sayısında ve karantina sürecinde düşme yaşacaklarını hatta bitme noktasına getireceklerini anlatıyor

Taraklı halkının alınan tedbirler sayesinde gerek maske takmada gerek sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyması halinde planlandığı gibi sonuç alınacağını ifade ediyor.

Kaymakam Özgür Kaya iyi denetim, iyi kontrol ve etkili bir iletişimle salgının üstesinden gelinebileceğini belirterek vaka sayılarında artış yaşamamak için herkesin daha büyük duyarlılık göstermesi gerektiğine işaret ediyor.

Salgının tetiklenmesine neden olabilecek kalabalık yerlere girilmemesi, maske, fiziki mesafe ve hijyen kurallarına daha çok uyulması gereken bir dönem yaşandığını ifade ederek Taraklı’da büyük vakaların yaşanmadığını tedbirsizlikten her an büyük vakalarla karşılaşma olasığının olabileceğini belirterek Covid-19 salgınının ciddiye almamız gereken bir salgının olduğunun altını çiziyor.Tüm vatandaşların büyük bir sorumluluk içerisinde hareket etmesi, maske konusunda tavizsiz olmaları gerektiğini dile getiren Kaymakam Özgür Kaya fırsat buldukça gece gündüz denetimleri bizzat gerçekleştirdiğini salgınla mücadelenin sadece sağlık çalışanlarının ve yerel yöneticilerin omzuna bırakılacak bir yük olmadığını, bu nedenle mücadelede destek olmak amacıyla kamu personellerinin de katılımıyla denetim ekipleri oluşturduklarını belirterek ekiplerin rutin olarak denetimlerini yapmaya devam ettiğini özellikle izolasyona tabi tutulan vatandaşlarımızın neredeyse her gün kontrol edildiğini söylüyor. Salgınla mücadelede bilinçlendirme ve duyarlılığı artırmada son derece kararlı olduklarını söyleyen Kaymakam Özgür Kaya koronavirüs denetimlerin haftanın her günü işyerlerinde, çarşıda, pazarda düğün salonları ile park ve bahçelerde aralıksız sürdürüleceğini belirtiyor.

**

Yani

Kaymakam Özgür Kaya Covid-19 salgını ile mücadelede kararlı.

Devletimizin aldığı tedbir kurallarına uymamız hepimizin sağlığı için çok önemli. Ayrıca yaşadığımız topluma karşı sorumluluğumuz var. Covid-19’a karşı alınan tedbirlere uymak hepimizi korur. Salgının ne zaman biteceğini bilmiyoruz. Ama şunu inanıyoruz ki hep birlikte mücadele ederek üstesinden geleceğiz.

Tedbirlere uymamız dileğiyle haftaya tekrar görüşmek üzere hoşçakalın

Sağlıcakla kalın.

#covid-kaymakam #ozgur #kaya #tarakli

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.