Özgür Kaya veda mesajı yayınladı

Taraklı’da Kaymakamlık görevi tamamlanan Özgür Kaya veda mesajı yayınladı
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Özgür Kaya mesajında;

Beş aya yakın süredir severek görev yaptığım güzide ilçemiz Taraklı’dan Kaymakamlık kursuna katılmak için ayrılıyorum. İçerisinde bulunduğumuz salgın dönemi boyunca verilen görevleri, layıkıyla gerçekleştirmek ve sürekli sahada bulunarak istenileni ziyadesiyle yerine getirebilmek için gayret gösterdik. Bu görev ve sorumluluk bilinci içinde “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” anlayışı ile tarafsız ve adil bir şekilde Taraklı’da yaşayan her vatandaşın hizmetinde olmaya gayret ettik. Büyük Devletimizin her zaman hoşgörüsünü, merhametini, şefkatini ve samimiyetini göstermeye çalıştık. Görevimiz süresince görev ve sorumluluklarımı hak, hukuk anlayışı içerisinde yerine getirmenin huzuru ile görevimden ayrılıyorum.

 Salgın döneminde yapılan çalışmaların Taraklı İlçemizde vaka sayılarındaki azalmaya katkı sağladığını müşahede etmekten dolayı mutluluk duymaktayız. Bu süreçte Taraklılı her bir hemşehrimizi ailemizden görüp sağlıkları için mücadele ettik. Bize verdiğiniz destekler ve gösterdiğiniz sabır sayesinde bu başarıyı elde edebildik. İlçemizin ve ülkemizin bu süreci en güzel şekilde en kısa zamanda atlatması en büyük temennimizdir.

 Çalışmalarımızda bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve riyasetinde çalışmaktan onur ve gurur duyduğum Sayın Valimiz Çetin Oktay KALDIRIM beyefendiye, meslek büyüklerime, bir arkadaş gibi her zaman yanımızda olan belediye başkanımız Sayın İbrahim PİLAVCI’ya, ilçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın yöneticileri ile mesai arkadaşlarımıza, muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

 Taraklı’dan ayrılırken gönlümüzün ve kapımızın size sonuna kadar açık olduğunu bilmenizi isterim. Bu duygularla Taraklılı hemşehrilerimden helallik istiyorum. Sağlıkla ve mutlulukla kalın. Sizi emanetçilerin en hayırlısı olan Allah’a emanet ediyorum.

Kamuoyuna saygıyla sunulur.

Özgür KAYA

Taraklı Kaymakamı

 

#mesaj-veda #ozgur #kaya

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.