Yerel Seçimlerin Ardından 2 Yıl Geçti…

TARAKLI’dan İzzettin KÖMÜRCÜ
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakında Sakarya’da MHP ye bırakılan tek Belediye Başkanlığı Taraklı’idi. İbrahim Pilavcı 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde MHP Taraklı Belediye Başkan adayı olarak gösterilmiş ve % 61,54 oranında oy almıştı. Taraklı ilçesinde % 61,54 oranında oy olan İbrahim Pilavcı AK Parti ile MHP arasında oluşturulan Cumhur ittifakında MHP Belediye Başkanı Adayı olarak 2.853 adet oy sayısı ile Belediye Başkanı seçildi

Yerel seçimlerin ardından 2 yıl geçti.

Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı’nın seçim vaatleri arasında neler vardı? Bir hatırlayalım isterseniz.

 “Tarihi Binaların Restorasyonu projesi”,“Yeraltı Otapark Projesi”, “Mehmet Nuri Kocabıyık Meydanı Botanik Bahçe Projesi”.Üretici ile Tüketiciyi tek elden buluşturacak festivaller projesi”,” Yöresel Ürün Pazarı projesi”,”Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Barınağı projesi”,”Asfalt yol Parke Çalışmaları”, “Doğalgaz Projesi”,”Spor kompleksi ve Yüzme Havuzu”,Kamp Alanları Projesi”, “Yeni Çocuk Parkı Alanları Projesi”,”Jeotermal Sera Projesi”,” Hıdırlık Seyir Terası Projesi” gibi 17 projeyi gerçekleştireceklerini vaat etmişti.

Son 1 yıldır Koronavirüs belası ile mücadele ediyoruz. Tüm insanlık Covid-19 salgınından kurtulmak istiyor. Bu nedenle Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı’nın vaatlerini değerlendirirken bu durumu göz ardı etmemiz mümkün değil.

Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı’nın yerel seçimlerde vaat ettiği projelerin arasında içerisinde bulunduğumuz sıkıntılı süreçte zaman zaman “Gerçekleştiriyoruz” dediği “Mehmet Nuri Kocabıyık Meydanı Botanik Bahçe Projesi” daha sonra “Meydan Yenileme Projesi” olarak önümüze çıktı. Mevcut haliyle “Beton yığını” meydanın biraz daha yeşillendirileceği söylendi. Taraklı Belediyesi sosyal medya hesaplarında yeni yeni fotoğraflar gördük.”YENİ MEYDAN PROJESİ” nin Taraklı için acil ihtiyaç olduğunu herkes söylüyor. 2 yıldan beri proje ile ilgili somut bir gelişme yok.

Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı’nın projeleri arasında yer alan “Jeotermal Sera Projesi” seçim döneminde gerçekten çok ilgimi çekmişti.”-Bu projeyi hayal olarak görüyorum” dediğimde Başkan adayı İbrahim Pilavcı Belediye bünyesinde bu projeyi hayata geçireceklerini çiftçimize seracılıkta büyük katkı sağlayacaklarını söylemişti.

 Başkan İbrahim Pilavcı’nın projeleri arasında “Bağ bahçe Su Kanalı Revizyon Projesi” hayata geçirilmiş olsa Taraklı’da bahçe sahipleri bahçelerini değerlendirerek yeni yeni ürünler yetiştirerek ekonomilerine katkı sağlamış olacaklar. Ayrıca geçmişte eriğiyle, elmasıyla potansiyel olan Taraklı’da bahçeler hayat bulacaktır.

Başkan İbrahim Pilavcı’nın projeleri arasında olmayan “Katı Atık Aktarma İstasyonu Projesi” hayata geçirildi. Vahşi çöp depolamaya son verildi. Böyle bir hizmeti yok saymak olmaz. Fakat görsel ve yazılı basında çok yer almadı. İnsanımıza anlatılmadı. Aslında ben elimden gelenin fazlasını yaptığımı düşünüyorum.

Taraklı Belediyesi’nin Asfalt yol ve Parke çalışmaları Projesi” çalışmalarında da önemli işler yaptığını söyleyebilirim. Bu işlerde Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin de büyük katkılar sağladığını belirtmek isterim.

Evet,

Yerel seçimlerin ardından 2 yıl geçti.

Zaman çabucak geçiyor. Ama öyle günler geçiriyoruz ki insanlarında ticaretinde siyasetinde tabiatı değişti. Neyin nasıl olacağı hiç belli olmuyor. O yüzden acımasız eleştirilerden uzak durdum.

Umutsuz olmayacağız. Geleceğimize umutla bakmalıyız.

Projelerin hayata geçirilmesi dileğiyle hoşçakalın..

Esen kalın…

#yyerel-secsm #mart #pilavci34

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.