DİYANET BİRLİK SEN 2.KURULUŞ YILI

Diyanet Birlik-Sen SAKARYA İl Temsilcisi SAİM AŞIK Diyanet Birlik Sen’in 2. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

 

Diyanet Birlik-Sen SAKARYA İl Temsilcisi SAİM AŞIK Diyanet Birlik Sen’in 2. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu.

 

Diyanet Birlik Sen, Anayasanın 53. Maddesi ve 4688 sayılı kanunda belirlenen esaslar çerçevesinde Diyanet Hizmet Kolunda sendikal faaliyetlerde bulunmak üzere Diyanet çalışanlarına hizmet etmeyi amaç edinmiş; Vatanını, Milletini, Devletini, Bayrağını, Dinini, Diyanetini sevenlerin bir araya gelerek oluşturduğu hür ve ŞAHSİYETLİ bir sendikadır.

 

Ömrünü bir davaya ve bir hak arama mücadelesine adamış Diyanet Birlik Sen mensupları olarak hiç bir mazerete sığınmadan Vatanımıza, Milletimize, Devletimize, Dinimize ve Diyanet çalışanlarımıza hizmet etmek ve faydalı olmayı en başta gelen görev sayıyoruz.

 

İnanmış yüreklerden oluşan ekibimizle birlikte Diyanet çalışanlarını değerli hissettirecek, hayır dualarını alacak faydalı hizmetler ve güzel çalışmalar içinde olmak için gayret sarf edeceğiz.

 

Bu günlerde Diyanet Birlik Sen ailesi olarak Sendikamızın 2. Kuruluş yıl dönümünü kutlamanın onurunu, şerefini, heyecanını ve haklı gururunu BİRLİK’ te yaşıyoruz.

 

Hakkı tutup kaldırmak amacıyla 9 Ağustos 2019 tarihinde dinamik, idealist ve inanmış 25 Diyanet çalışanı tarafından ‘’Siyasetin değil, Diyanetin Sendikası’’ ilkesiyle Diyanet Birlik Sen çatısı altında atılan adımlar 1100'ü geçen üye sayısı ile Diyanet Çalışanlarının teveccüh ettiği bir sendikal hareket olmuştur.

2. YILINDA GURUR VEREN BİR BÜYÜME GERÇEKLEŞTİREREN DİYANET BİRLİK SEN;

 

Kurumsallaşmasını tamamladı, büyük ölçüde teşkilatlarını oluşturdu ve üye sayısını bir önceki yıla göre % 120 artırarak Diyanet çalışanlarının ilgi, teveccüh ve destek verdiği bir sendika haline geldi.

 

Diyanet Birlik Sen Diyanet çalışanlarına yakışır örnek bir sendikacılığında doğru adresi olarak hizmet yolunda istikrarlı bir şekilde yürümeye devam ediyor….

 

Birlik ailesi olarak; sendikal mücadelemizi boş bir hayal olarak görenlere 2 yılda ‘’Benim tercihim Diyanet Birlik Sen’’ diyen 1100 üye ile cevap verilmiştir.

 

 “Diyanet Birlik Sen bu günlere Azim, Kararlılık ve İnancı sayesinde gelmiştir”.

 

Yılmadan, vazgeçmeden sorunların karşısında geri adım atmadan; şartlar ne olursa olsun azmimizi, kararlılığımızı, inancımızı yitirmeden önümüze konan engellerden geri adım atmadan samimiyetle ve inançla yolumuza devam ediyoruz.

 

Diyanet Birlik Sen olarak sendikalar arasında ilkeli duruşumuzla, olaylara yaklaşım ve bakış açımızla, kurumumuza ve çalışanlarına sahip çıkışımızla ve üye sayımızı bir önceki yıla göre %120 artırışımızla farkındalık oluşturarak Diyanetin parlayan yıldızı haline geldik.

İktidar ve idare gücünü arkasına alıp anlı şanlı konfederasyonlarıyla övünen ve kendini büyük sendika gören sendikaların üye kaybı yaşadığı veya kısmi artışla övündüğü 2021 yılında;

DİYANET BİRLİK SEN üyesini artırarak, Diyanet Sendikaları içinde yıldızı parlayan, ayakları yere sağlam basan ve ümit veren TEK sendika olmuştur.

 

Hedefimiz bütün Diyanet Çalışanlarının gönlünü kazanarak Diyanet Birlik Sen çatısı altında toplamaktır.

Biz durmadan yorulmadan “Yeni Hedeflere Yürüyeceğiz”

 

Diyanetin en büyük sendikası olma konusunda hedeflerimize yılmadan yürümeye devam edeceğiz”.

 

Sendikamız; güven duyulan, teveccüh gösterilen ve ortaya koyduğu insan odaklı yaklaşımla gıpta edilen ve saygı duyulan bir hareket olmaya devam ediyor.

 

Sorumluluğumuzun ağırlığını bilerek, üyelerimizin başını yere eğdirecek bir fikrin veya bir faaliyetin içinde asla olmayacağız.

 

Sendikamız gücünü üyelerinden, Diyanet Çalışanlarından ve Türk milletinin milli ve manevi değerlerinden almaktadır.

 

Türkiye’nin birliğine, dirliğine ve düzenine hizmet etmeyen hiç bir fikir, hiçbir anlayış, hiçbir kanaat, Diyanet Birlik Sen’in kapısından içeri dahi giremez.

 

Sendikamız yönetici ve temsilcileri için önemli olan varılacak en önemli hedef ahlaklı ve onurlu bir mücadeleyle Diyanet Çalışanlarının desteğini alarak parmakla gösterilen bir sendika olmayı sağlamaktır.

 

Bizde SAKARYA il Yönetimi olarak yapacağımız ekip çalışmalarıyla Sendikamızı SAKARYA da en üst sıralara taşımanın gayreti içinde olacağız. En kısa sürede teşkilatımızı ve ilçelerde temsilcilerimizi belirleyeceğiz.

 

Sendikamızın; ilkeli, şahsiyetli, siyaset dışı, onurlu “hak” arama mücadelesi Diyanet Birlik Sen var olduğu sürece devam edecektir.

 

Sendikal Mücadelemizde Ölçümüz; Haksızlığa, Yanlışlığa ve Hukuksuzluğa karşı durmak; mazlumun, mağdurun, doğrunun hakkını savunmak; Din Görevlilerimizin ve Güzide Kurumumuzun her zaman yanında olmak ve savunmaktır.

 

Sendikacılığı bir AMAÇ olarak değil, haksızlıklara uğrayan Diyanet çalışanlarının haklarına kavuşabilmesi için bir ARAÇ olarak görüyoruz.

 

Diyanet Birlik-Sen; Hakk’ın ve adaletin tesis edilmesi, kayırmacılığa karşı liyakatin tercih edilmesi, emeği ve alın terini en yüce değer kabul ederek torpil ve iltimasın yok edilmesi için mücadele ediyor.

#diyanet-bielik #sendika #iki #kurulus

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.