Şehitlerimizi Uğurluyoruz

Teröristlerce dün şehit edilen askerler memleketlerinde toprağa veriliyor.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:
Şırnak bölgesinde görev yapan bir birliğe terör örgütü tarafından yapılan saldırıda şehit olan Astsubay Ahmet Sarıoğlu ile erler Bayram Güzel, Turgay Salgur, Mehmet Uyar, Seyfi Altuntaş, Mehmet Yıldırım, Mehmet Uçarı, Kasım Aksoy, A. Şükrü Karataş, Emrah Eryılmaz, Sıddık Küçükgöz, Fetullah Selçuk ve Mehmet Coşkun için ilk tören 23. Sınır Tümen Komutanlığı içerisindeki Şırnak Asker Hastanesi bahçesinde yapıldı.
Şırnak Valisi Selahhatin Aparı ve 23. Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Tahir Bekiroğlu ile çok sayıda kişinin katıldığı törenin ardından 10 şehidin cenazesi helikopterle, 3 şehidin cenazesi ise kara yoluyla toprağa verilecekleri illere gönderildi.
Astsubay Ahmet Sarıoğlu'nun cenazesi Malatya'da, Piyade Onbaşı Fetullah Selçuk'un cenazesi Diyarbakır merkeze bağlı Sati köyünde, A. Şükrü Karataş'ın cenazesi Erzurum'un Karayazı ilçesine bağlı Tosunlu köyünde, Turgay Salgar'ın cenazesi Kars'ın Cumhuriyet köyünde, Murat Uçar'ın cenazesi Konya'nın Kulu ilçesine bağlı Canımana köyünde dün toprağa verildi.
Komando Er Sıddık Küçükgöz'ün cenazesinin Çorum'un Uğurludağ ilçesine bağlı Aşılıarmut köyünde, Seyfi Altuntaş'ın cenazesinin Samsun'un Ayvacık ilçesinde, Komando Er Emrah Eryılmaz'ın cenazesinin Niğde merkeze bağlı Kiledere beldesinde, Mehmet Yıldırım'ın cenazesinin Konya'nın Kadınhanı ilçesinde, Mehmet Uyar'ın cenazesinin Şanlıurfa'da, Kasım Aksoy'un cenazesinin Şanlıurfa merkeze bağlı Beşat köyünde, Bayram Güzel'in cenazesinin Denizli'nin Kurtluca köyünde, Mehmet Coşkun'un cenazesinin Gaziantep'te bugün toprağa verileceği bildirildi.
Diyarbakır ve Şırnak'ta mayın patlaması sonucu şehit olan piyade uzman çavuş Tahsin Yıldırım ile er Caner Örengül de bugün son yolculuğuna uğurlanacak..

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.