REYHAN YÖRESEL ÜRÜNLER-HEDİYELİK EŞYA OTANTİK Yeni Adresinde

Taraklı’da Ulucamii Mahallesi Santral sokak no 10 da Yunuspaşa camii karşısında 10 yılı aşan süredir müşterilerine hizmet veren Yöresel Ürünler –Hediyelik Eşya iş yeri yeni adresine taşındı.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı’da Ulucamii Mahallesi Santral sokak no 10 da Yunuspaşa camii karşısında 10 yılı aşan süredir müşterilerine hizmet veren Yöresel Ürünler –Hediyelik Eşya iş yeri yeni adresine taşındı.

Sakin Şehir (Cıttaslow) Taraklı’da 10 yılı aşan süredir Ev ve Pansiyon-Yöresel Ürünler- Hediyelik Eşya satışı yapan REYHAN Yöresel Ürünler-Hediyelik Eşya Otantik Giyim yeni adresi Ankara caddesi No:79 da müşterilerine hizmet etmeye devam ediyor.

Taraklı’nın girişimci kadınlarından Reyhan Gömeç’in işlettiği iş yerinde Uğut-bal ve reçel çeşitleri başta olmak üzere tarhana, erişte gibi Taraklı’nın yöresel lezzetleri müşterilerin damak zevkine hitap ediyor.

Otantik giyim çeşitleri,çocuk kıyafetleri ve hediyelik eşya ürünlerinin de yer aldığı iş yeri müşterilerin tercih ettiği mekanlardan biri haline geldi.

REYHAN YÖRESEL ÜRÜNLERİ OTANTİK iş yerinin güler yüzlü ve tecrübeli sahibi Reyhan Gömeç “ Türkiye’nin Sakin Şehirlerinden biri olan Taraklı’mız artık bir turizm yerleşim yeri.Her geçen gün Taraklı’ya gezmeye gelenlerin sayısı artıyor. Yeni iş yerimiz geniş ve nezih bir mekan. Müşterilerimizi güler yüzle karşılıyoruz. Hem damak zevkine hemde rengarenk otantik giyim çeşitleri konseptiyle hizmet sunuyoruz. Müşterilerimiz güler yüzlü davranışımızdan ve ürün çeşitlerinden memnun kalıyorlar. Müşterilerimize kargo hizmeti de sunuyoruz” diye konuştu.

#reyhan-gomec #tarakli #otantik #yoresel

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.