Yüce Gazetecilerle Yemekte Buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yemekli bir programda gazetecilerle bir araya geldi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yemekli bir programda gazetecilerle bir araya geldi.

BASIN MENSUPLARININ GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi. Adapazarı ilçesindeki bir otelde düzenlenen programda konuşan Yüce, basın mensuplarının gününü kutladı. Yüce, gazetecilere çalışmalarında başarılar temenni ederek, mesleklerini icra ederken hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi. Haberleşme ve haber alma ihtiyacının tarihin ilk zamanlarından beri elzem durum olduğunu belirten Yüce, insanlığın çok çeşitli haberleşme araçlarıyla bugüne kadar birçok yöntem kullandığını anlattı.

“BASIN ÇALIŞMALARI BÜYÜK ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR”

 

Yüce, bilgi kirliliğinin hat safhada olduğunu, gazetecilerin temiz bilgiyi süzerek kamuoyuyla paylaşmak gibi bir görevi ifa ettiğini dile getirerek, "Basın çalışmaları, toplumumuzun doğru habere ulaşması için büyük önem arz etmektedir. Doğru ve güvenilir bilgiyi bizlere ulaştırırken gayretlerinize ve çabanıza şahidiz, bundan dolayı her birinizi yürekten tebrik ediyorum." dedi.

SAKARYA'NIN ÖNÜNDE KİMSE DURAMAZ”

 

Kentte görev yapan basın mensuplarına dokunmaya gayret gösterdiklerini belirten Yüce, "Yaşadığımız kenti parmakla gösterilecek şehir haline getirmek, sizlerin çabalarıyla olur. Bizler gayret göstereceğiz, gayretlerimizde eğer bize güç verir, ışık tutar, yön verir ve birlikte karar verirsek, şekillendirirsek, bilin ki önümüzde kimse duramaz. Sakarya'nın önünde kimse duramaz." diye konuştu.

YOĞUN KATILIM

 

Programa,Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur  Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Yücel Velioğlu, Basın İlan Kurumu Sakarya Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, Basın İlan Kurumu Kocaeli Bölge Müdürü Salih Yalçıntaş, ve gazeteciler katıldı.

#yemek-yuce #basin #bulusma

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.