Evlendiler

Sibel Kolsuz İle Mehmet Kabak Evlendi
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:





Taraki İlçesi Hacımurat Mahallesi Hastane sokak ta ikamet eden Kabak ailesinden Taraklı Sağlık Ocağında Memur olarak çalışan Yusuf Kabak'ın Oğlu Mehmet Kabak, Aynı Mahallede Altın Sokakta oturan Kolsuz ailesinden Merhum Mehmet Kolsuzu' un kızı Sibel Kolsuz ile evlendiler. Çınar-Ses Müzik'in organize ettiği düğünde Salonda Bayanlar kendi aralarında eğlenirken, Düğün evinin önünde de erkeler Taraklı oyun havalarıyla doyasıya eğlendiler. Düğün cemiyetinin oldukça kalabalık oluşu gözlerden kaçmadı.


 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

saime
29.10.2007 / 14:07:10
siteye tşk ediyorum güzel haberleri bize ulaştırdığı için.arkadaşım çok iyi insan saimenin güzel kızı sibele bir ömür boyu mutluluklar dilerim.her gününüz,birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak sevgi dolu geçsin.hayat boyu mutlu huzurlu ve bol çocuklu yaşamanız dileğimle yuvanızdan sevgi eksik olmalısın MUTLULUKLAR...saime
MUSTAFA DAĞDELEN
29.10.2007 / 18:22:53
YENİ EVLİLERE MUTLULUKLAR VEDE BİR ÖMÜR BOYU SAADET DİLERİZ ALLAH BİR YASTIKTA KOCATSIN
ismail kocagöz
30.10.2007 / 00:34:12
ALLAH mesut bahtiyar etsin.ALLAH "Hatice validemizle peygamber efendimizin arasınını nasıl mutlu kıldıysa sizin muhabbetinizide öyle kılsın inşallah...
adem ateş
30.10.2007 / 20:29:40
geç çifte ömür boyu mutluluklar dilerim allah ikisinide bir yastıkta kocatsın
Sabri Doğan
30.10.2007 / 21:08:18
Allah mutlu eylesin.İki cihanda saadetler dilerim.gelmek istedik ama nasip değilmiş. Ayrıca yanımda olup rahatsızlığından dolayı düğüne iştirak edemeyen İbrahim Kazak dayıda mutluluklar diler.
İSMAİL TÜFEK
1.11.2007 / 10:00:27
kardeşim benim allah ikinize bir ömür boyu mutluluk nasip etsin.bu mutluluğu sizinle beraber hakeden baban ve annenide tebrik ederim.
yusuf kabak
1.11.2007 / 14:03:00
28 Ekim pazar günü oğlumun düğün cemiyeti sebebiyle, cemiyete uzaktan ve yakından teşrif ederek bizleri onurlandıran tüm dost ve hemşerilerime gönül dolusu teşekkür ederim.Cemiyetin başından sonuna kadar bizlerden yardımını esirgemeyen Taraklı Belediye Başkanı ve personeli ile Taraklıajans haber sitesine de teşekkür ederim.
selcuk alkan
3.11.2007 / 09:48:49
sevgılı arkadasım mehmet.hayırlı olsun.allahtan tek ıstegım omur boyunca mutlu olmanız.gelmeyı cok ısterdım ma gelemedım.sevgılı mehmet arkadasım ve taraklıdakı en ıyı arkadasımın ve cok sevdıgımın yengemın saıme yengenın kızı sıbel kardesıme omur boyu mutluluklar.bır yastıkta kocayınn:)

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.