İl Özel İdaresinde Seçim Yapıldı.

İl Özel İdaresi Encümen Ve Komisyonlarında Seçim Yapıldı.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Sakarya İl Özel İdaresi encümen, sağlık, eğitim, kültür ve plan bütçe komisyon üyeliklerinin seçimi yapıldı.
İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Fethi Sarıoğlu başkanlığında yapılan toplantıda, Tacettin Öztürk 35, Âdem Öz 35, Ruhi Şenol 36, Kadir Sayın 34, İsmail Hakkı Keskin ise 35 oy alarak. 1 yıl süreyle encümen üyeliklerine seçildiler.
Murat Kefli, Fuat Yılmaz, Yaşar Şirin, Enver Coşkun, Ertan Yılmaz Ethem Çınar ve Ferda Özten, plan bütçe komisyonu üyeliklerine seçilirken, bayındırlık iskan komisyon üyeliklerine de Dursun Caner, Yusuf Ersoy, Mahmut Nedim Alkan, Alaattin Toy, Şükrü Çelik ve Musa Bildik getirildi.
Çevre sağlık komisyon üyeliklerine ise Hasan Basri, Osman Ayar, İlhan Yüksek, Yılmaz Şaban Muslu ve İrfan Yıldız seçildi.
Sarıoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, 20 gün boyunca ilde yapılacak olan yatırımları ve geçen yıldan kalan eksikleri tamamlamak için görüşmeleri sürdüreceklerini belirtti. Sarıoğlu, diğer komisyon üyeliklerinin seçimlerinin de bu toplantılarda belirleneceğini kaydetti.
Toplantıda, 2008 yılı tahmini bütçesiyle ilgili bilgi veren İl Genel Meclisi Genel Sekreteri Orhan Alimoğlu, 27 milyon YTL olarak tahmin edilen bütçenin, yüzde 90 oranında gerçekleşmesini beklediklerini belirtti.
Alimoğlu, bütçe gelir kalemlerini ise şöyle açıkladı:
''15 milyon 450 bin YTL İller Bankası payı. 200 bin YTL Emlak Vergisi payı. 2 milyon 100 bin YTL, kum ocakları geliri. 150 bin YTL iş yeri harçları ve diğer harçlar. 3 milyon 300 bin YTL, içme suları, kaplıcalar geliri. 500 bin YTL, taşınmaz mal satışları geliri. 4430 bin YTL kira gelirleri. 160 bin YTL eski eşya satışı geliri. 160 bin YTL geri alınacak paralar. 600 bin YTL geçmiş yıllar alacakları. 250 bin YTL Hazine'den yapılan satışlardan yansıyacak olan pay. 2 milyon 900 bin YTL. 900 bin YTL Maden Kanunu kaynaklı devlet hakkı. 160 bin YTL tahsilât makbuzu dosya bedeli geliri.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

cahit nuri or
13.11.2007 / 12:37:41
meclis üyesi olan ferda özten 2006 yılı ad.şek.fab.sında denet leme kurulu üyesi iken fab.yönetim kurulunun aklanama bilmesi için gerçeğe aykırıbir şekilde rapor hazırladığı iddiasıyla hakkında cumhuriyet savcılığına 2007/5084 nolu dos yayla suç duyurusu yapılmıştır

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.