Geleceğimizin Doktorları AFAD Gönüllüleri Taraklı'da .

Sakarya üniversitesi Tıp Fakültesi SİHAT kulübü öğrencileri E-Devlet üzerinden tamamladıkları AFAD Gönüllüsü programlarının ardından Taraklı'da AFAD teorik ve uygulamalı eğitimlerine katıldı
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:
Taraklı İlçesi Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen ilk eğitimde öğrenciler yangın ve insani yardım teorik eğitimlerini Taraklı Belediyesi toplantı salonunda tamamladı.
AFAD İl Müdürü Hüseyin KAŞKAŞ, Taraklı Belediye Başkanı Sayın İbrahim PİLAVCI, AFAD Gönüllü Koordinatörleri ve Belediye çalışanlarının katılımı ile Öğrencilere Gönüllü olmanın görev ve sorumlulukları anlatıldı.
Teorik eğitimlerinin ardından Taraklı Kültürel miraslarını Taraklı Belediyesi imar işleri müdürü Şahin Akı rehberliğinde öğrenciler Taraklının Osmanlı Döneminden kalma yapılarını ve 7 Asırlık Ağacı ziyaret ederek Taraklı gezisini tamamladı.
Taraklı Belediye Başkanı İbrahim PİLAVCI Üniversiteli gençlerin Taraklı'ya getirilip, Taraklı ilçemizin tanıtılmasına vermiş olduğu katkı ve desteklerinden dolayı Sakarya AFAD İl Müdürü Hüseyin KAŞKAŞ ‘a teşekkür etti.
AFAD İl Müdürü Hüseyin Kaşkakş Ülkemizin Kültürel miraslarını tanımamızı, yeni nesillerimizin Afetlere duyarlı ve bilinçli olarak yetişmesini sağlamak için bizlere ev sahipliği yapan Taraklı Belediye Başkanı İbrahim PİLAVCI ‘ya teşekkür ediyoruz"dedi.
#kaskas-tarakli #doktor #ziyaret

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.