Kızılay’ın çağrısına kan vererek destek oldu

Yeni dönem sosyal sorumluluk projelerini ‘Birlikte Güzelleştirelim’ mottosuyla başlatan Taraklı Termal, ulusal kan bağışı kampanyasına çalışanları ve devremülk sahipleri ile katılarak destek oldu
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

2023 yılı için planladığı sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye başlayan Taraklı Termal’in tesislerinde düzenlenen kan bağışı etkinliği haricinde ilk yardım eğitimi de verildi.

Taraklı Termal toplantı salonunda verilen eğitimler Kızılay Sakarya Şubesi Mesul Müdür Cansu Akkaya ve İlkyardım Eğitim Merkezi İlkyardım Eğitmeni Zeynep Ayvaz tarafından slayt gösterileri eşliğinde gerçekleştirildi.Taraklı Termal Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç’un da hazır bulunduğu kan verme etkinliği kapsamında ilk yardım eğitimlerine katılan devremülk sahiplerine eğitim sonunda sertifikaları takdim edildi.

Etkinlik ile ilgili bilgiler veren Taraklı Termal Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, 2023 yılı için belirledikleri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yer alan Kızılay ile işbirliğinin önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğini belirterek şunları söyledi: “Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız 2023, Taraklı Termal Tesisleri için de önemli bir yıl. Bir taraftan devremülk sahiplerinin tapu teslim işlemlerini yürütürken diğer taraftan da yeni yatırım planlarımızı gözden geçiriyoruz. Bu süreçte Kızılay Genel Başkanı sayın Kerem Kınık’ın kan stoklarının kritik seviyelere indiğini açıklamasının ardından Taraklı Termal olarak biz de bu çağrıya duyarsız kalmadık ve harekete geçtik. İlk etapta 41 ünite kan bağışında bulunarak bu sürece destek verdik. Bu konuda Kızılay Sakarya Şube Başkanı sayın Cevdet Koç ve ekibi ile yaptığımız görüşmelerimiz devam etmekte olup, Kızılay’a vereceğimiz kan desteğini daha uzun vadede sürdürmeyi hedefliyoruz.”dedi.

#tarakli-termal #kan-bagis #kizilay

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.