En güçlü 50 kadın arasında bir Taraklı'lı

Fortune Türkiye Dergisi Türkiye’nin en güçlü 50 kadın liderini açıkladı. Açıklanan 50 kadın arasında Taraklılı Sevinç Yener Çimecioğlu da yer aldı.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Fortune Türkiye Dergisi Türkiye’nin en güçlü 50 kadın liderini açıkladı. Açıklanan 50 kadın arasında oluklu mukavva sektörünün lider kuruluşu Mondi Corrugated Turkey CEO ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Taraklılı Sevinç Yener Çimecioğlu yer aldı.

İş dünyasında başarılarıyla kendinden söz ettiren Taraklılı Sevinç Yener Çimecioğlu daha önce de Ekonomist dergisinin 50 Altın lider listesinde yer almıştı.

Çimecioğlu, Fortune dergisinin en güçlü kadın listesinde yer almasıyla ilgili sosyal medya hesabında şu paylaşımı yaptı:

 Fortune Dergisi’nin bu yıl 13. Düzenlenen 50 Güçlü Kadın Listesinde yer almaktan dolayı büyük bir gurur duyuyorum.
İş dünyasının önde gelen harika kadın liderleriyle bir arada olmak büyük bir mutluluk.
Özellikle üzerimde büyük emeği olan, asistanlığını yapma onuruna ulaştığım değerli üniversite hocam Prof. Dr.Aytul Ercil ile aynı listede olmak beni onurlandırıyor.
Böylesine değerli listelerde yer almak elbette ki güçlü, işini seven bir ekip ile mümkün.
Bu başarıya ortak olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz birlikte güçlüyüz.
 

SEVİNÇ YENER ÇİMECİOĞLU KİMDİR?

Sevinç Yener Çimecioğlu, imalat sanayisinde 20 yıl boyunca üst düzey görevler almıştır. Yer aldığı uluslar arası firmalarda; değişim yönetimi, kültür değişimi, yalın yönetim, çalışan ilişkilileri ve bağlılığı alanında kapsamlı bir tecrübe ve uzmanlık elde etmiştir. Lisans öğrenimini Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamlayan Yener, yüksek lisans derecesini aynı bölümden araştırma ve öğretim asistanlığı yaparken almıştır. Akademik hayatından sonraki 15 yıl boyunca, Delphi Automotive Systems firmasında fabrika müdürlüğüne ve üretim kontrol ve lojistik direktörlüğüne kadar birçok yönetimsel görevde bulunmuştur.

Daha sonra, Magna Automotive Corporation firmasının 2008-2011 yılları arasında Türkiye’deki çalışmalarının temeli atmış ve bu süre zarfında Genel Müdürlük görevini yürütmüştür. Sonrasında ise, otomotiv sektöründen tekstil sektörüne geçen Yener, 2011-2015 yılları arasında GREIF FPS Ambalaj Sanayi firmasının Türkiye Genel Müdürü olarak çalışmıştır.

2016 yılında danışmanlık dünyasına adım atan Sevinc Yener Cimecioglu, StratejiCo.’ya katılarak, değişim yönetimi, kültürel değişim ve çalışan ilişkileri alanlarındaki deneyimini çeşitli projelerde stratejiler geliştirerek kullandı.

Sevinç Yener Çimecioğlu, 28 Mayıs 2018’de Oluklu mukavva ambalaj sektöründe faaliyet gösteren Mondi Tire Kutsan’da CEO’luk görevine atandı.

Halen Mondi Corrugated Turkey CEO ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili

#tarakli-sevinc #yener #kadin

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.