AK Parti Taraklı'da Değişim Sinyali

AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı’nın sağlık sorunları nedeniyle istifa edebileceği öğrenildi..
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

 

Mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde AK Parti’de aday adayı olmak isteyenler, yoğun mesai görüşmelerinde. Edinilen bilgiye göre, yerel seçimler öncesinde Sakarya’da 10 ilçe başkanının istifa edebileceği öğrenildi 

3 DÖNEM KURALI 
2024 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde AK Parti’de aday belirleme çalışmaları devam ediyor. Belediye başkanı aday adayı olmak isteyenlerin önümüzdeki günlerde istifa etmesi bekleniyor. Sakarya’da da istifa etmek isteyen ilçe başkanları yoğun mesai içerisinde. AK Parti’de 3 dönem kuralı uygulandığı takdirde; Arifiye, Serdivan, Karapürçek ve Kocaali’de belediye başkanlığında değişikliğe gidecek. 

10 İLÇEDE DEĞİŞİKLİK 
Edinilen bilgiye göre, AK Parti Sakarya’da birçok ilçe başkanının istifa etmesi bekleniyor. Buna göre; AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Adnan Akbaş ve Taraklı İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı’nın sağlık sorunları nedeniyle, Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Kocaali İlçe Başkanı Ersan Demir, Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Karapürçek İlçe Başkanı Ümit Bodur, Kaynarca İlçe Başkanı Ahmet Köseoğlu, Söğütlü İlçe Başkanı Selçuk Kurt ve Ferizli İlçe Başkanı Muhsin Zurnacı’nın ise aday adaylığı için istifa edeceği söyleniyor. 

6 İLÇE ‘DEVAM’ DEDİ 
Erenler İlçe Başkanı Erdal Köse’nin ise kararsız olduğu kulislerde çokça konuşuluyor. Öte yandan Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu, Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem, Pamukova İlçe Başkanı Aziz Burak Çelik ve Geyve İlçe Başkanı Abdullah Özdemir’in ise istifa etmeyeceği, görevine kaldığı yerden devam edeceği söyleniyor. İstifalar, genel merkezin belirleyeceği takvimle açıklanacak.

#istifa-surec #mehmet #pilavci

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.