Hacılarımızı Uğurladık

Hacı Adaylarımız Heyecanlıydılar
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:


Taraklı2da Diyenet İşleri Başkanlığı aracılığıyle kutsal topraklara gidecek hacı adayları düzenlenen törenle uğurlandı.Öğle namazının ardından Şehit Mehmet Nuri Kocabıyık parkında yapılan uğurlama törenine çok sayıda vatndaş katıldı.İlahi ve duaların okunduğutörende İlçe Müftüsü Suat Okuyan yaptığı konuşmada hacı adaylarını ve vatandaşları duygulandırdı.Milçe Müftüsü Okuyan hacca gidennlere "Bizim için duaa etmeyi unutmayın,Güle güle gidin güle güle gelin "dedi.Hacı adayları yakınlarından helallik alarak Taraklı'dan ayrıldılar.Hacı uğurlamada Belediye Başknı Tacettin Özkaraman da hazır bulundu.


 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

saime
14.11.2007 / 00:41:22
rabbim 'lebbeyke la şerike leke lebbeyk_deyip yanmayı nasip etsin inşallah.ALLAH cc sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin.anneciğimi gördüm uğurlamaya gelmiş kimbilir nasıl imrendi tekrar gitmek için inş rabbim o güzel yerlere kim arzu ediyorsa gitmeyi nasip eder inşallah.selam ve dua ile.
Ufuk ŞEN
14.11.2007 / 22:28:25
Hacılarımız gönderilirkende gelirkende bir hüzün kaplar içimi. Güle güle gitsinler güle güle gelsinler. Bizimde selamlarımızı iletsinler.
NERMİN
15.11.2007 / 20:53:53
Annecigim babacıgım çıktıgınız bu yolda dualarınız kabul olsun ALLAH sizlerin ve diger hacı adaylarının hacılıgını kabul etsin hayırlısıyla aramıza dönmenizi bekliyoruz.NERMİN
İbrahim ARSLAN
16.11.2007 / 00:20:14
Saime kardeşimizin yorumundaki"LEBBEYKE LA ŞERİKE LEKE LEBBEYK" ifadesi sehven "YA ŞERİKE"olarak yazılmış.Mananın ehemmiyeti açısından düzeltilmesini arzederim.Bu arada Hacılarımızın ibadetlerinin kabulünü diler, saygılar sunarım.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.