Kocasını öldürmüştü! Ailenin dramı ortaya çıktı...

Dün Taraklı İlçesinde 48 yaşındaki Eyüp Bostan, gece 02:00 sularında eşi Emine Bostan tarafından feci şekilde öldürülmüştü. Acı olayın ardından Eyüp Bostan toprağa verilirken ailenin en küçük çocuğunun engelli olduğu ve koruma altına alınacağı öğrenildi. Katil zanlısı Emine Bostan ise hastaneye kaldırıldı.
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Dün gece saatlerinde Taraklı İlçesine bağlı Duman Mahallesi’nde meydana gelen olayda; psikolojik sorunları olduğu iddia edilen ve şizofreni tedavisi gördüğü belirtilen 40 yaşındaki Emine Bostan, ailesiyle birlikte kaldıkları evde gece 02:00 sularında eşi 48 yaşındaki Eyüp Bostan’a sert bir cisimle saldırdıktan sonra makasla boğazından yaraladı. Eyüp Bostan, saldırı sonrasında hayatını kaybederken katil zanlısı Emine Bostan sesleri duyan ve kendisine engel olmak isteyen babası Ahmet G. ve kızı N.B.’ye de saldırdı. Babası Ahmet G.’yi boğmaya çalışırken kızı tarafından engellenen Emine Bostan daha sonra ihbar üzerine olay yerine gelen Jandarma ekiplerince suç aletiyle birlikte gözaltına alındı.

AİLENİN DRAMI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan acı olay sonrası hayatını kaybeden Eyüp Bostan ve Emine Bostan’ın biri engelli 3 çocuklarının olduğu ve Emine Bostan’ın annesinin de şizofreni rahatsızlığı olduğu öğrenildi. Eyüp Bostan’ın eşi Emine Bostan’ın rahatsızlığı nedeniyle ailesinin yanına taşınma isteğini kabul ederek Duman Mahallesi’ne taşındığı öğrenilirken ailenin engelli olan en küçük kızlarının ise koruma altına alınacağı öğrenildi. Ailenin diğer 2 çocuğunun ise 18 yaşından büyük olduğu öğrenilirken yakınlarının çocukların bir arada kalması ve toparlayabilmesi için sosyal destek talebinde bulunduğu belirtildi.

#dram-aile #tarakli #duman #eyup-duman #cinayet #sizofren #neden-oldurdu

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.