Rıdvan Duran'dan Taraklı ilçe teşkilatına ziyaret

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Duran, AK Parti’nin Taraklı İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Duran, AK Parti Taraklı İlçe Teşkilatı üyeleriyle bir araya geldi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olarak Taraklı İlçe Teşkilatı üyeleri ile buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirten Duran, “AK Parti’miz önüne çıkan her engeli milletiyle aşmasını bilmiş bir harekettir. Bu engelleri aşarken bir yandan da ülkemize yeni eserler kazandırmayı asla ihmal etmemiş; milletimizin iradesini arkasına alarak samimi, liyakatli ve istikrarlı bir yönetim anlayışıyla nelerin başarılabileceğini daima ispat etmiştir.” dedi.

Vatandaşlarımızın huzur ve mutluluk içinde yaşayacağı bir Sakarya hedefiyle yola çıktıklarını ifade eden Duran, “Bizler de milletimizin bizlere verdiği güç ve yüklediği yönetme sorumluluğunun farkında olarak Sakarya’mız için hayırlı ve uzun bir yolculuğa çıktık. Bu yolculuğu, ezber bozan bir anlayışla; imkanlarını daha da geliştiren, her geçen gün daha da yaşanabilir hale gelen, vatandaşlarımızın huzur ve mutluluk içinde yaşayacağı bir Sakarya için menziline ulaştırmak istiyoruz. Bunu elbette başaracağız! Teşkilatlarımızla el ele vererek; Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız başta olmak üzere davamızın her neferiyle büyük sevdamız Sakarya’mız için ortak bir şuur içerisinde çalışacağız. Bu vesileyle, Taraklı’da Sakarya İlimiz’in gözbebeğidir. Taraklı’nın gelişmesi için el birliği ile çalışacağız. Bugün bizleri konuk eden AK Parti Taraklı İlçe Yönetimimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

#ridvan-duran #tarakli #teskilat

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.