İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Yetkin'den yarıyıl Mesajı

Taraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Yetkin Mesaj yayınladı
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Sevgili Öğrencilerimiz,

Ülkemizin 100. Yıl çoşkusunu hep birlikte yaşadığımız 2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci dönemini bitiriyoruz. Göstermiş olduğunuz gayret ve çalışmaların karşılığı olan karne heyecanınıza yürekten katılıyor, bizler de sizlerle birlikte aynı duyguları yaşıyoruz. Sizlerin başarısı, ülkemiz ve milletimiz için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağıdır. 

Bugün alacağınız karnelerdeki notlarınız ne olursa olsun, hayata dair umudunuzu, cesaretinizi; başarıya olan inancınızı, başarabileceğinize dair güveninizi hiç yitirmeyin. Kendi zaferinize ulaştıracak olan güç burada gizlidir. Bu yolda bizler, öğretmenleriniz ve aileniz her zaman yanınızda olacağız. Sizlerin ülkemizin geleceği, evimizin neşesi, milletimizin saygın birer ferdi olduğunu unutmayınız.

Yarıyıl tatili ile kısa bir mola verdiğimiz bu zaman diliminin aileleriniz ile kaliteli vakit geçirmek için bir fırsat olduğunu unutmayınız. Tatilinizi bol bol dinlenerek, çok kitap okuyarak, kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlere katılarak geçirmenizi arzu ediyorum. Unutmayın ki bu süreç kendinizi geliştirmek için çok iyi bir fırsattır.

Değerli Meslektaşlarım,

Tarihi dokusunu neredeyse hiç kaybetmemiş olan huzur şehrimiz Taraklı’da, eğitimin en büyük kahramanı olan sizlerle çıktığımız bu yolculukta bilginin, erdemin, güzel davranışların çocuklarımıza aktarılmasında özveriniz ve emeğiniz için teşekkür ediyorum. Rehberliğinizde vatanına, milletine ve devletine bağlı, milli ve manevi değerlere haiz, akademik başarının yanı sıra bütüncül bir anlayışla, tam donanımlı bireyler yetiştirdiğinizin her türlü takdirin üstünde olduğunu bilmenizi istiyorum.

Yaptığınız tüm çalışmalarda güçlü yarınlarımızın teminatı öğrencilerimiz için gösterdiğiniz üstün gayretten dolayı hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.

Kıymetli Velilerimiz,

Bizlere emanet ettiğiniz en kıymetli varlıklarınız olan çocuklarımız bugün karnelerini alıyor. Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın iyi bir eğitim alması için okul dışında da öğrenme deneyimlerini destekleyici etkinliklerde sizler de tüm eğitim paydaşlarımız gibi büyük emek verdiniz.

Bugün, çocuklarımızın aldığı karnelere sevilmenin, değerli olmanın, kabul görmenin ön koşulu değil; bir öğrenme ve gelişme sürecinin ara değerlendirmesi, yeni hedefler belirleme fırsatı olarak bakmalıyız.

İnsanın en değerli sermayesi vakittir. Çocuklarımızın yarıyıl tatilinde vakitlerini sağlıklı bir şekilde değerlendirmeleri adına, onlarla birlikte vakit geçirecek etkinliklere zaman ayırmanız; tatilin, öğrencilerin dinlenmesi ve eğlenmesi için verilen bir zaman dilimi olduğunu unutmamanız önem arz etmektedir.

En kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımızın ikinci dönemde de sizlerin eğitime yapacağı katkılar sayesinde verimli bir eğitim-öğretim yılı geçireceğini biliyoruz. Bu kutlu görevde hep yanımızda olacağınız inancıyla tatil döneminde çocuklarınızla birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum.

2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemini tamamladığımız bugünde, sevgili öğrencilerimizi, değerli meslektaşlarımı ve kıymetli velilerimizi kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Sağlıklı ve huzurlu bir şekilde, dinlenmiş olarak ikinci dönemde tekrar buluşmak ümidiyle iyi bir tatil geçirmenizi canı gönülden temenni ediyorum.

Sağlıkla, sevgiyle...

 

Remzi YETKİN

Taraklı İlçe Mili Eğitim Müdürü

#yetkin-mesaj #egiitim #tarakli

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.