BAŞARI FONKSİYONU - F(Başarı)

Unutma, büyük eserler büyük acıların ürünüdür. Mücadele olmadan başarı da gelmiyor. İmkânsızı başaranlar, başarısızlığı hiç düşünmediler.
Mehmet Burak Şenol Mehmet Burak Şenol
Yayın: Güncelleme:

Ben yapmıştım, yapacaktım, yapmak istedim ama engel oldular; başaramadım. İmkan verseler neler yapardım, neler. Bahane, imkan verseler herkes yapar; önemli olan imkansızlıklar içinde ...e rağmen yapabilmek. Unutma, büyük eserler büyük acıların ürünüdür. Mücadele olmadan başarı da gelmiyor. Problemsiz bir yaşam yok; bir organizmanın hayatta kalması başlı başına bir problemken problemlerden kaçmaktansa mücadele etmeli. Kamuda, özel sektörde, evde, okulda, bağda, bahçede, tarlada, köyde, kentte, kısacası; eğitim, iş ve özel hayatında bahane üretmeden iş üret. İmkânsızı başaranlar, başarısızlığı hiç düşünmediler. Sen de başarızlığı hiçbir zaman düşünme ve önce kendi mucizeni keşfet, çünkü alem sensin. Bil ki her insanın içinde onu donatan çok özel ve gizli bir hazine var. Kendini keşfedip hayatına anlam katarken hayallerini destekleyecek önemli erdemler bulunuyor. Hayal kurmak çok önemli ancak hedefsiz hayaller sadece birer hayaldir ve hayal kırıklığını besler. Hayallerini gerçekleştirme yolunda çalışkanlık, sabır, fedakarlık, özgüven, disiplin ve adanmışlık; ama daha da önemlisi tutarlılık gerekir. Çünkü adanmışlık olmadan asla başlayamazsın, ancak tutarlı olmadan asla bitiremezsin. Başarı yolunda mücadeleci "Savaşçı" erdemli bir ruh olmazsa olmaz!

F(Başarı) = F(Savaşçı Ruh) F(B)=[(Çalışkanlık + Sabır + Fedakarlık + Özgüven) x (Disiplin × Adanmışlık x Tutarlılık)] ^ (Hedefler)

#basari #savasci-ruh #sabir #ozguven #fedakarlik #caliskanlik

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.