İzzettin Kömürcü: Sizinle birlikte yol almak istiyorum

CHP Taraklı Belediye Meclis üyesi 1. sıra adayı olan Taraklılı esnaf ve gazeteci İzzettin Kömürcü, neden belediye meclis üyesi adayı olduğunu şu sözlerle açıkladı...
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:
"Etkin bir meclis üyesi olacağıma inandığım için meclis üyeliğine aday oldum. Sizlere sakin, huzurlu, güzel ilçemizde hizmet etmek, birlikte daha yaşanabilir bir Taraklı için buradayım. Belediye meclis üyeliği için adaylığımı koyarken, sizin beklentilerinize karşılık verecek ve hayallerimizi gerçekleştirecek bir hizmet anlayışıyla karşınızdayım.

"Sizinle birlikte yol almak istiyorum"

Sadece bir aday değil, aynı zamanda sizin sesiniz olmak için buradayım. Belediye kararlarında ve projelerin belirlenmesinde sizlerin düşüncelerini ve ihtiyaçlarını temsil edeceğim. Bu yolculukta, birlikte daha adil ve kapsayıcı bir hizmet için yanınızda olacağım.

"Deneyim ve vizyonumla bu görev için gereken donanıma sahip olduğumu düşünüyorum"

Geçmişteki Sivil Toplum Kuruluşlarındaki yöneticilik deneyimlerimin ve yerel topluluklara katkıda bulunmaktaki çabalarımın, belediye meclis üyeliğinde etkili ve verimli olmam için sağlam bir temel oluşturduğuna inanıyorum. Bu deneyimlerimi TARAKLI’da potansiyelleri en üst düzeye çıkarmak ve yaşam kalitesini artırmak adına kullanacağım.

"Şeffaflık ve katılımcılık en önem verdiğim ilkelerim"

Şeffaf bir yönetim anlayışını benimseyerek, sizleri karar süreçlerine her zaman dahil etmeyi amaçlıyorum. İletişim kanallarını sürekli açık tutarak, belediye politikalarının belirlenmesinde sizlerin etkili olmasını sağlamak için var gücümle çaba göstereceğim. İnanıyorum ki, birbirimize açık ve dürüst bir şekilde yaklaştığımızda, birlikte daha güçlü bir TARAKLI oluşturabiliriz. 

"Çözüm odaklı hizmete inanıyorum"

Karşılaştığımız sorunları birlikte çözebileceğiz. Belediye hizmetlerini daha etkili kılmak, çözüm odaklı projelerle ilçemize değer katmak için çabalayacağım. Toplumun her kesiminin ihtiyaçlarını anlamak ve pratik çözümler üretmek adına buradayım. Sorumluluklarımı her zaman en üst düzeyde hisseden bir yapıya sahibim. Birlikte, Taraklı’mızı daha güzel yarınlara taşıma arzusuyla bu yolda yürüyorum. Desteklerinizi bekliyor, birlikte güzel işlere imza atacağımız günleri heyecanla bekliyorum."
#neden-aday #oldum #meclis

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.