Gazete Manşetleri/ 9 Aralık Pazar

Türkiye'nin önde gelen siyaset, ekonomi ve spor gazetelerinin manşet haberleri...
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:



 

Çıkışı önle inişi sağla 
Başbakan Tayyip Erdoğan, uzun zamandır tartışılan PKK’yı dağdan indirme planını, aralarında Hürriyet’in de bulunduğu az sayıda gazeteye açıkladı. Eve Dönüş Yasası’nı geliştirmekten ve yeni bir yasadan söz eden Başbakan, hazırlığın Türk Silahlı Kuvvetleri’yle birlikte yapıldığını anlattı.
 
Mucize Türk kızı 
İtalyan bilimadamlarının ilk kez uyguladığı genetik tedavi ile iyileşen 5 yaşındaki Aleyna, Le Figaro Magazine’e kapak oldu. Aleyna’da denenen ve başarılı olan genetik tedavi 2008 yılında herkese uygulanacak.

  

Bankalarımız biraz da Türk müziğine destek versinler
BDDK Başkanı Tevfik Bilgin, bankaları sponsorluk faaliyetlerinde ağırlıklı olarak Batı müziğine destek verdikleri için eleştirdi. "Batı müziğine karşı değilim, ancak Türk müziğini de unutmasınlar" diyen Bilgin, bankaları özellikle Türk müziğinin unutulan değerlerine sahip çıkmaya çağırdı.

Demokrasi dersi
30 yıl önce ODTÜ'de öldürülen oğlu Ertuğrul Karakaya'nın mezarı başında anma toplantısı yaptığı için 'suçu ve suçluyu övmek'ten Ayşe Karakaya hakkındaki dava beraatla bitti. Ertuğrul Karakaya'nın suçu olmadığı belirtilen beraat kararında demokrasi dersi verildi: Suç ya da suçlu yokken, suçluyu övmek mümkün değildir. Slogan çoksesliliktir



Yeni anayasa için 70'i aşkın kuruluş bir araya geldi Anayasa için el ele
Radikal'in de desteklediği Anayasa Çalıştayı'nda 40 milyon kişiyi temsil eden sivil toplum örgütleri 'özgürlükler genişlemeli, Cumhuriyet'in ilkeleri korunmalı' dedi


 

Kızıl İmam'dan müthiş dönüş
Merkez Bankası'nın Başkan Yardımcılığı'na aday olarak adı geçen Serhan Çevik, 90'lı yılların "Kızıl İmam"ı çıktı.

 
 
Korku filmi gibi
12 yaşındaki Adnan İlhan'ın baş ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede çekilen röntgeni korkunç gerçeği ortaya çıkardı. Adnan'ın yıllardır başına saplanmış 5 dikiş iğnesiyle yaşadığı belirlendi. Doktora göre başa iğne saplamak dünyada bebek öldürmek için kullanılan bir yöntem. Baba Mustafa İlhan, "kardeşleri oyun olsun diye iğne saplamıştır" diyor.
 


Neler oluyor 
AKP hükümeti devlet yönetimini sil baştan yenileyen düzenlemelerle tartışmalara yol açtı. Hâkim ve savcıların mülakat sınavının Adalet Bakanlığı tarafından yapılmasını öngören yasanın jet hızıyla geçişi tepkilere neden oldu.



Polisteki esrarengiz silah
Emniyet kayıtlarına göre, Malatya katliamına karışan zanlılarının kullandığı Smith Wesson tabancaya polis olaydan bir gün önce el koydu

 

Skandallar zinciri
Malataya katliamında kullanılan silaha olaydan iki gün önce polisin el koyduğu ortaya çıktı

 

Camlar kırılınca, asker topları Çukurca'nın dışına taşıdı
Irak sınırına yığınak yapan TSK, terörle mücadele sırasında halkın rahatsız olmaması için Çukurca'da örnek bir adım attı. İlçedeki komando taburundan yapılan atışlar, evlerdeki cam ve çerçevelerin kırılmasına yol açınca toplar şehrin dört kilometre dışına taşındı.

 

Büyükelçinin evinde Rus ruleti kanlı bitti
Büyükelçi Tezcan'ın oğlunun partisinde Cem Orga Turakan, mermi koyduğu tabancanın topunu çevirip, namluyu çenesine dayadı. Arkadaşlarının 'yapma' uyarılarına rağmen Turakan, tetiği çekince kanlar içinde yere yığıldı.



Taktik savaşları
Zico'nun aklı Lincoln'de! Brezilyalı teknik adam, Galatasaray'ın kendisini yanıltmaya çalıştığını söylüyor.

haberzade

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.