Gazete Manşetleri

Türkiye'nin önde gelen siyaset, ekonomi ve spor gazetelerinin manşet haberleri...
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:



 

Ankara’nın İSKİ’sini kızgın sevgili patlattı
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin milyonlarca YTL’lik bütçeye sahip yan kuruluşu Bel-Pa’nın Genel Müdürü, eski Etimesgut Belediye Başkanı Yalçın Beyaz, sekreteri için terk ettiği imam nikahlı sevgilisinin, kendisinden intikam almak için, bıçak tehdidi ile 500 bin YTL nakit ve 500 bin YTL tutarında senet gasp ettiği iddiasıyla savcılığa başvurdu.
 
Güneş’in şehitleri
Türk ordusunun Kuzey Irak’ta sürdürdüğü harekatta şehit düşen 5 asker Hakkári’deki törenin ardından Van’a oradan da memleketlerine gönderildi.



35 terörist daha öldürüldü
Kuzey Irak'a yönelik olarak düzenlenen sınır ötesi operasyonda iki günde toplam 79 terörist öldürüldü. Şehit olan Mehmetçik sayısı ise 7'ye çıktı.
 
Önce 17. madde!
Rektörler, Cumhurbaşkanı Gül'ün anayasa değişikliklerini onaylamasına rağmen, üniversitelerde türban serbestisi için YÖK Kanunu'nun ek 17. maddesinin de değiştirilmesi gerektiği görüşünde birleşti.



Kapalı kapılar ardında türbanı veto pazarlığı
Hisarcıklıoğlu liderleri buluşturmaya çalıştı. CHP lideri Baykal, 'Önce veto' dedi. Baykal: Bir de Erdoğan'ın teklifi geldi, 'Yargıya gitmeyin, ek 17'yi istediğiniz gibi değiştirelim' diye...
Murat Yetkin


 
Önce Hakurk sonra Zap
TSK'nın kara harekâtına katılan birlikler, PKK saldırılarında üs olarak kullanılan Hakurk kampını temizledi. İkinci hedef olarak da ana karargâhlardan Zap, çember harekâtıyla denetim altına alındı. Dağlıca'da kaçırılan 8 askerin teslim edildiği Çemço Tepesi basıldı.



Mehmetçik o kampta
Mehmetçik, kara harekatının ikinci gününde Çemço Tepesi'ndeki PKK kampını imha etti. 12 askerimizin şehit olduğu Dağlıca baskınında kaçırılan 8 asker Çemço Tepesi'nde teslim edilmişti.



Operasyon türbana kılıf değil
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Akşam’ın sorularını yanıtladı: Operasyon türbana kamuflaj değil. Keşke Dağlıca olmadan bunu yapabilseydik. Başladığımız işi tamamlamak durumundayız.
 


Girilmez yerden girdiler
Çatışmalarda, Zap Kampı’nın iki üst düzey sorumlusunun da aralarında bulunduğu 17 terörist öldürüldü. Hakurk ve Haftanin bölgesinde süren çatışmalarda ise 14 terörist ölü ele geçirildi. Operasyonun ilk gününde öldürülen Genelkurmay Başkanlığı’nın açıkladığı 44 teröristin dışında dünkü çatışmalarla birlikte 79 terörist etkisiz hale getirildi. 7 askerimiz ise şehit düştü.

 

Hedef 50 kilometre
Sınır ötesi operasyonda öldürülen terörist sayısı 79'a yükseldi. İki asker daha şehit oldu.
 
 

Havadan ve karadan Kandil'e bomba yağıyor
Terör örgütüne yönelik kara harekâtında PKK'lılarla dört ayrı noktada sıcak temas sağlandı. Dünkü çatışmalarda 2 asker şehit olurken 35 terörist etkisiz hale getirildi. Terör kamplarına karadan ve havadan gün boyu bomba yağdırıldı.

 

Mehmetçik 'şov kampı'na girdi
'Güneş' operasyonunun 3. gününde özel eğitimli komandolar, Dağlıca saldırısında kaçırılan askerlerin 'tören'le DTP'lilere teslim edildiği Çemço tepesi ve vadisini kuşattı. Kısa süren çatışmanın ardından Mehmetçik, PKK'lı teröristlerin mevzilerini ele geçirdi.



Burası Kadıköy
Buradan çıkış var! 0-2

Sevilla, PSV, CSKA Moskova, Inter, Beşiktaş, Galatasaray... Hepsi Şükrü Saracoğlu'ndan hüzünle ayrılırken, sadece bir takım Kadıköy'den 507 günde iki kez zaferle ayrıldı: Bursaspor.

 

'Skandal'
Fenerbahçe, dün yine 'stajyer hoca' kimliğine bürünen Zico'nun kurbanı oldu. Brezilyalı hoca, ligde ve Avrupa'da fırtına gibi esen takımı ile öyle bir oynadı ki, 90 dakikalık kumardan iflas etmiş olarak ayrıldı. Zico, Sevilla'yı Şükrü Saracoğlu Stadı'nın çimlerine gömen altın 11'den tam 6 futbolcuyu dün kulübede tuttu. Sahaya yedek güç ile çıktı. Alex, Selçuk, Uğur Boral, Kezman, Deivid ve Lugano kulübede otururken, sahadaki yedekler tel tel dökülüp, Bursaspor'a Zico ile birlikte galibiyeti altın tepside sundular.
 


Kuzey Irak'a harekât, Talabani'ye davet; ABD'nin PKK planı tam gaz
Uzun süredir Kuzey Irak'a hava harekatı yapan TSK, kara harekatına perşembe akşamı başladı. Genelkurmay, operasyona 10 bin askerin katıldığını bildirdi.


haberzade

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.