Mart Ayının İlk Haftası

Ödemeler Birdefada Ödenecek
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Hükümetin ülkenin bütün sektörleriyle olduğu gibi tarım sektörüyle de beraber yaşadığını, oradaki sıkıntıyı kendi sıkıntısı gibi gördüğünü anlatan Erdoğan, ''Henüz sıkıntılar bitmiş değil. Ama özellikle ekonomisi tarıma ve hayvancılığa dayalı bölgelerimiz başta olmak üzere, Türk tarımını ayağa kaldıracak bütün adımlar atılıyor, atılacaktır. Tarımımızın kalkınmasını sadece bugünümüz açısından değil, geleceğimiz açısından da hayati derecede önemsiyoruz'' dedi.


Erdoğan, tarım sektörünü daha etkin, daha verimli hale getirmek için hükümet olarak büyük gayret sarf ettiklerini, gerektiğinde ellerindeki imkanları sonuna kadar zorladıklarını kaydetti.



-ÇİFTÇİLERE MÜJDE...-



''Çiftçilerimize buradan bir müjde vermek istiyorum'' diyen Başbakan Erdoğan, çiftçilerin gübre ihtiyacını zamanında temin etmelerini için ayrılan mazot ve gübre desteklerini iki taksit halinde ödediklerini hatırlatarak, bu yıl çiftçilerin ihtiyaçlarını gözeterek ödemeleri öne çektiklerini, mazot ve gübre destekleme ödemelerini mart ayında, bir defada yapacaklarını bildirdi.



Hayvancılık ve hububat primleriyle birlikte mart ayında üreticilere ödenecek toplam rakamın 1 milyar 840 milyon YTL olacağını belirten Erdoğan, ''Daha önceden doğrudan gelir desteğini kaldırdığımızı açıklamıştık, tarımsal desteklemede teşvik verimliliğini arttırmak amacıyla yürüttüğümüz çalışmalar devam ediyor. İnşallah bu çalışmalar neticesinde, doğrudan gelir desteklerindeki aksaklıkları gideren, verimliliği esas alan, bölgeler arası adaleti gözeten ve uluslararası taahhütlerimizle uyumlu bir uygulama yapısına ulaşacağız'' dedi.



 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

ömer aktaş
6.03.2008 / 13:08:19
hayvancılık desteklemelerinin içerisinde neden yem bitkisi desteklemesi yok biz madur durumdayız

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.