3. Olağan Kongre Yapıldı

Saadet Partisi Taraklı İlçe Teşkilatı 3.Olağan Kongresi Yapıldı.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:













Saadet Partisi Taraklı İlçe Teşkilatı 3.olağan kongresi Taraklı Belediye Düğün salonunda yapıldı.85 kayıtlı üyeden 49 üyenin katıldığı kongrede tek liste ile aday olan Veysel Güneş İlçe Başkanlığına yeniden seçildi. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cevat Ayhan, İl Başkanı İsmet Aksoy, Merkez ilçe Başkanı Eyüp yıldız ve ilçe başkanlarının katıldığı kongrede İl Başkanı İsmet Aksoy yaptığı konuşmada "Saadet Partisi kongrelerini tamamlayarak seçimlere hazırlanmalıyız. Herkesi Saadet Partisine çağırmalıyız. Çok çalışmamız gerekiyor "dedi. Genel Başkan Yardımcısı Cevat Ayhan yaptığı konuşmada ülkenin iyi idare edilmediğini belirterek Hükümetin faiz ödemekten yatırım yapacak gücü yok. Ekonomi her geçen gün kötüye gidiyor. Bu ülkeyi gidişattan ancak Saadet kadroları kurtarır "dedi. Yapılan seçimlerde Veysel Güneş başkan seçilirken Saadet Partisi Taraklı İlçe Yönetimine ise Yunus Gürel, Nizamettin Yüksel, İbrahim Dönmez, Naci Bayındır, Mustafa Berber, Mehmet Sanlı, Hüseyin Doğan, Mithat Vural, Yakup Gürel, Hüseyin Canbazoğlu seçildi.

İl Kongre delegeliklerine ise Veysel Güneş, Yunus Gürel, Nizamettin Yüksel İbrahim Dönmez, Naci Bayındır, Mustafa Berber, Mehmet Sanlı, Mithat Vural, Hüseyin Doğan, Yakup Gürel, Sabahattin Bostan ve Hüseyin Canbazoğlu seçildi.

Saadet Partisi İlçe kongresine İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Çam, Kadir Sayın, Belediye Başkan V. Alaattin Yılmaz CHP İlçe başkan yardımcısı Şerafettin Karabıyık DSP Taraklı İlçe Başkanı Nevzat Akay DP İlçe Başkan vekili Salim Çakar da katıldı.







 






#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

ismail dağ
8.03.2008 / 20:10:40
hayırlı uğurlu olsun.
mehmet berber
11.03.2008 / 00:24:38
bizler Müslümanız vede kardeşiz.Birbirimize düşmeye değil birbirimizi anlamaya ihtiyacımız var.Rabbim iki cihanda bizleri mahcup etmesin.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.