Turizm Yatırımcıları Gelmeye Başladı

Green Park Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ “Taraklıya Green Park Termal Tesisi Yapabiliriz” Dedi. Üstündağ İlçe Merkezindeki Tarihi Hanı Da Taraklıda Turizme Kazandırmak İstediklerini Söyledi.
Faruk Serkan YILMAZ Faruk Serkan YILMAZ
Yayın: Güncelleme:





Taraklı Belediyesinin daveti üzerine İlçeye gelen Green Park Otelleri yönetim kurulu Başkanı Adil Üstüdağ Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve beraberinde Belediye meclis üyesi Alaattin Yılmaz, İbrahim Güngör ile birlikte incelemelerde bulundu. Hacıya kup Köyü Kilhamamı kaplıca tesislerini gezen Green Park Oteller sahibi ve yönetim kurulu Başkanı Adil Üstündağ Taraklı ilçesini çok beğendiğini ve yakın gelecekte çok önemli bir turizm merkezi olabileceğini söyledi. Taraklı’ da yatırımlar yapmak istediklerini belirten Üstündağ TARAKLI AJANS’a yaptığı açıklamada Kilhamamı kaplıcalarında devam eden sondaj çalışmalarının neticesinde Gren Park Termal Tesisi olarak yatırım yapmayı planladıklarını söyledi. Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman da açıklamasında “Taraklı turizm şehri olma yolunda emin adımlarla ilerlerken turistik tesislerin kazandırılmasında da yatırım yapacak olan herkese yardımcı olmak istediklerini ifade etti. İlçe merkezindeki tarihi handa da inceleme yapan Adil Üstündağ hanın restorasyonunu gerçekleştirebileceğini ve Taraklı turizmine kazandırabileceğini belirterek “Bu konuda başta Sakarya Valisi Hüseyin Atak ve Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ile görüşmelerimiz olacak. Han konusunda karalıyız. Otel ve konaklama tesisleri olarak hizmet vermesini sağlayabiliriz” dedi. Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman inceleme sonrası ilçeden ayrılırken Adil Üstündağ’a Taraklı Tablosu takdim etti.




 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

kamil uzun
24.05.2008 / 07:02:01
şu taraklıyı doğal güzelliği ile bırakın. yapmayın ne olur. kimse gelmesin demiyorum ama bu kadarı da fazla
Tuba ERGENÇ
25.05.2008 / 14:44:12
Taraklının kültür zenginliklerinin herşeyden önce Taraklı halkına kazandırılması geç kalınmış bir gerekliliktir.Bu amaca yönelik yapılan her çalışmanın ve çabanın gelişmelerini heyecanla karşılıyorum.Evet doğal tabiat harikası Taraklının bozulmaması ve bu zamanda, şaşırtacak derece insanlarının sıcaklığının, misafirperverliliğinin dışarıdan gelen nüfusla birlikte bozulması endişesini anlayışla karşılıyorum.Ancak Taraklı şu anda doğal konumuyla hakettiği yerde değil.Türkiyenin birçok yöresine baktığımızda, kültürel,tarihi yapı,doğal zenginlikler açısından Taraklımıza nazaran çok daha zayıf özelliklere sahip olmasına rağmen turizm açısından çok daha önde olduğunu görüyoruz.Ben bu tür çalışmalara katkısından dolayı başkanı kutluyor ve çalışmalarını tamamına erdirmesini diliyorum.
Hamdi YEL
27.05.2008 / 16:56:54
Hasbinallah
İzzettin KÖMÜRCÜ
28.05.2008 / 18:36:55
Sayın Kamil Uzun ..."şu Taraklı yı doüal güzelliği ile bırakın " derken anldığım kadarıyla yorumu uzaktan yazıyorsunuz.Beni bağışlayın ama sırtınız pek-karnınız tok anlaşılan.Bende tam tersi sizin dediğinizin aksini söylüyorum...Herkes gelsin ama yatırım yapsın...Endişenizi bende anlıyorum...Eğer biz değerlerimize kültürümüze örf ve adaetlerimize sahip çıkarsak korkumuz yersizdir...Turizm "BACASIZ SANAYİİ" dir.....Bu yolda sürdürülen tüm çalışmaları cani gönülden destekliyorum...Neden Taraklı hep geri kalıyotr lütfen bir düşünelim. !!!!!!

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.