Nice Yıllara

TARAKLI AJANS iki yıl önce bir ilk'e imza atarak; bu hasrete son dedirtecek noktayı koydu. Taraklımız ne kadar özlense de, ne kadar sineye sarılmak istense de TARAKLI AJANS okuyucularının bir alternatifi, bir ayrıcalığı var artık. Ve bu mutluluk iki yıldır emin adımlarla ilerliyor.
Yayın: Güncelleme:

Şu anda benim gibi gurbette olanlar, Türkiyenin veya dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, eminim; bir düşünürün "bu gün tren buradan çok uzakta bir yerden geçerken" dediği gibi mutlaka Taraklıyı akıllarından geçiriyorlardır.

Bilindiği gibi bayramlarda olsun, özel günlerde olsun hep dostlarımızın yanında olmak, onlarla bu güzel günleri kutlamak isteriz. Cemiyetleri varsa bu mutluluklarını onlarla paylaşmak isteriz. Neşeleri, coşkuları kalabalıklar halinde kutlamak isteriz. Ama ne varki değişen dünya koşulları bazen bizleri sevdiklerimizden, sevdiğimiz yerlerden, mekanlardan koparmıştır. Artık onlara bir telefon kadar yakınızdır ancak. Doğduğun yer değil doyduğun yer mantığı ile evimizden barkımızdan, ana kucağı, baba ocağından, eşimizden, dostumuzdan, arkadaşımızdan ve hatta Vatanımızdan daha uzak yerlerde buluveririz bir anda kendimizi.
İşte TARAKLI AJANS iki yıl önce bir ilk'e imza atarak; bu hasrete son dedirtecek noktayı koydu. Taraklımız ne kadar özlense de, ne kadar sineye sarılmak istense de TARAKLI AJANS okuyucularının bir alternatifi, bir ayrıcalığı var artık. Ve bu mutluluk iki yıldır emin adımlarla ilerliyor.
Memleketimizden haberleri artık gününde alabiliyoruz. Fikirlerimizi beyan edebiliyoruz. Kültürel faaliyetleri takip edebiliyoruz.

Mehmet Ali ÇINAR Hocam ve büyük oğlu Enes bana bu sitede köşe yazarlığı teklif ettiklerinde son derece mutlu olmuştum. 
Bilindiği gibi bir futbol maçında, takım bir başarı elde edince 11 futbocusu ve kulübedekilerin haricinde bu başarının belgesi asıl taraftara sunulur. Bizler ne kadar yazarsak yazalım, ne kadar gündemden sizleri anında haberdar edersek edelim ama TARAKLI AJANS'ın asıl başarısı ve bu günlere istikrarlı bir şekilde gelmesinin yegane kahramanları sizlersiniz. Başarının kaynağı siz değerli okuyucularımızsınız. Yorumlarınız, eleştirilerinizle Bizden size diye çıktığımız bu yolda sizden bize oluverdik. Bazı insanlar veya gruplar aynı amaç için bir çatı altında toplanmış topluluklar gayelerini gerçekleştirmek adına çıktıkları yolda yükselirken gözden düşerler. TARAKLI AJANS ilk günki gibi basın yayın ilkelerine bağlı kalarak çizgisinden çıkmayacağına dair bu taahhüdü sizlere sunmaktadır. 

Sizlere öncelikle kendi adıma ve diğer TARAKLI AJANS'taki editörler adına sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. NİCE YILLARA...

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

İzzettin KÖMÜRCÜ
2.06.2008 / 23:51:28
CANIM KARDEŞİM UFUK, BEDENİMİZ TARAKLI'DA AMA GÖNLÜMÜZ RUHUMUZ HEP OKUYUCULARIMIZLA BİRLİKTE...ÇOK FAZLA SÖZE GEREK YOK...SAĞ OLDUĞUMUZ SÜRECE EN İYİSİNİ YAPMA GAYRETİNDE OLACAĞIZ...ÇOK FEDAKARLIKLAR YAPIYORUZ...UYKUMUZDAN İŞİMİZDEN EŞİMİZDEN VE ÇCUKLARIMIZDAN ÖDÜN VERİYORUZ..NE İÇİN SADECE DOSTLARIMIZLA OKUYUCUKARIMIZLA BERABER OLABİLMEK İÇİN...BU İŞİN TATİLİ YOK...MAZERETİDE YOK...OKUYUCU HAKLI OLARAK EN İYİSİNİ İSTER...VE BİZ BERABERCE EN İYİSİNİ YAPTIĞIMIZA İNANIYORUM....PES ETMEK, YILMAK, YORULMAK YOK....HERKESLE YARIŞACAĞIZ...RAKİP YOKSA KENDİMİZLE YARIŞACAĞIZ...MAZİYE BAKIP GELECEĞE KOŞACAĞIZ BERABERCE...SELAM VE SEVGİLER...
Nilüfer Hedef Arsever
3.06.2008 / 23:40:31
Gurbet=Acı çekmek...Memleket hasreti, arkadaş, talukat hasreti... Güzel Taraklıya Alifuatpaşa dan doğru gelirken tam o kazkıran yokuşu civarlarındaki mis kokulu çam ağaçları...sanki şu anda kokusunu duyuyorum çam kokularının.... bunları özlememek mümkün mü...Hıdırlığı özlememek, hıdırlık sk. taki babacığımın evini...özlememek....hisara çıkmak zor biraz, insanın ayağı kayıyor ama özlememek....ÇOK ZOR.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.