Yemek Yarışması Taraklıda Yoğun İlgi Gördü

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin Dördüncüsünü Düzenlediği 16 ilçede gerçekleştirilen Yemek Yarışmasının Taraklıda ki Finalistler Belli Oldu.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu yemek yarışması Taraklıda 13. hıdırlık pilavı etkinlikleri içerinde Kültü evi arkasında bulunan aile çay bahçesinde gerçekleştirildi. Çok sayıda davetlinin de katıldığı yarışma ilgiyle izlendi. Yarışmada seçici kurul üyeleri Fahri Tuna, Sevda Aslan, Kevser Aydoğan, Emine Yazıcı, Emel Çelikel, Gülşen Yıldız ve İstanbul dan gelen ahçılar milli takım üyesi Esat Özata tarafından yemekler seçilerek, ana yemeklerin birincisi keşkek ile Betül Bozkurt ikincisi enginar dolması ile Remziye Yücetürk ve üçüncüsü ise cevizli çörek ile Ayşe Bulut oldu. Tatlılarda ise birinci uhut tatlısı ile Arife Dönmez ikinci incir dolması ile Nuran Özbilge pekmezli yufka ile üçüncülüğü Ayşegül Özkaraman kazandı. İki saat süren yemek yarışmasında dereceye girenler için Büyükşehir Belediyesinin elektrikli ev aletlerinden oluşan hediyeleri verildi. Yemek yarışmasına katılan tüm yarışmacılara Taraklı Belediye başkanı Tacettin Özkaraman eşi Nemciye Özkaraman ile birlikte hediyeler verdiler. Seçici üyelerinin yemekleri tattıktan sonra kalan yemek ve tatlılar katılan misafirlere ikram edildi.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

lezzet ustaları
8.06.2008 / 22:02:30
bütün yemek ve tatlılar nefis görünüyor.ama bilinmezki her sene ödül alanlar aşağı yukarı aynı.nedendir bilinmez.
gözlemci
9.06.2008 / 09:10:06
böyle bir etkinlik düzenlediği için öncelikle başkanımıza ve marifetlerini sergileyen hanımlarımıza teşekkürederim. kazananlarıda tebrik ederim. hiç bir torpil olamazdı bütün jüri yabancıydı. yemek- emekle, emek- sevgiyle, sevgi-yürekle olur.
dobra
9.06.2008 / 09:36:23
hakeden kazanır fesatlanmaya gerek yok. bayanlarımızı tebrik ediyorum. ellerinize sağlıkkk
gelincik
9.06.2008 / 13:18:10
Taraklılı bayanları tebrikediyorum. Bizi gururlundırdınız. Kazanan yemekler ve tatlılar osmanlı kültürünü sergiliyor. Adapazarındada bizi temsil etmenizden mutluluk duyuyoruz. İnşallah derece alarak ilçemizi oradada yüceltirsiniz. Taraklıya sevgiler!
ismail
14.06.2008 / 17:10:34
böyle işlerle taraklının ne kadar ilerlediği ortada kime ne yararı var.ilçeye paramı giriyo...bırakın beyler bu boş işleri.yazık memleketime
ender esfendiyar
22.07.2008 / 02:06:28
Güzel bir kültürel etkinlik . Ne hikmetse Sakarya'nın her yerinde bu juri var. Bu organizasyonda gizli bir amaç var galiba. Bu juri de lezzetten anlayan Oktay ustalar gibi hiçkimseyi gören varsa söylesin. Ama yine de biz görünen amaca göre yorumluyalım bunu.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.