Milli Maç Dev Ekranda

Saat 21:45 te hayat Duracak...Taraklılılar Türkiye Hırvatistan maçını İlçe meydanında kurulan büyük ekrandan izleyecekler.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselerek çok büyük bir başarıya imza atan Milli Takım, bu gece Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek. Avusturya'nın başkenti Viyana'da Ernst Happel Stadı'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İtalyan federasyonundan Roberto Rosetti yönetecek.

2000 Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finale kalan millilerde hedef Hırvatistan'ı geçip çıtayı yukarı taşımak.

FARKLI ON BİR

Fatih Terim'in Hırvatistan karşısına eleme grubu maçlarından farklı bir kadro ve taktik anlayışla takımı sahaya sürmesi bekleniyor. Milliler'de Servet sakat, Volkan ve Aurelio kart cezalısı. Kaleyi Rüştü koruyacak. Ön liberoda Mehmet Topal'ın yanında Ayhan'ın forma giymesi bekleniyor. Terim'in bu gece Çek maçının 2. yarısındaki gibi Hamit'i orta alanın sağına çekip, Sabri'yi sağ beke monte etmesi bekleniyor.

Hakem: R. Rosetti (İtalya)
Stat: Ernst Happel
Saat: 21.45
TV: Atv - Lig TV 

'Viyanacılar hoş geldiniz'
Federasyon Başkanı Hasan Doğan, maç için Cenevre'den Avusturya'ya gelen gazetecileri 'Viyanacılar hoşgeldiniz. Yarı finalden sonra buraya bir daha geleceğiz' sözleriyle karşıladı. Doğan'ın 29 Haziran'da oynanacak final maçı öncesinde basın mensupları için akşam yemeği rezervasyonu yaptırdığı öğrenildi.


Gurbetçiler bilet peşinde

Viyana kenti maçtan bir gün öncesinden adeta Türk şehrine dönüştü. Gurbetçiler kırmızı-beyaz renklerle donattıkları Avusturya'nın Başkenti'ne renk kattı. Türk taraftarlara 7 bin 500 bilet tahsis edilmesi sorun oldu. Bilet bulamayan gurbetçiler yine karaborsacıların peşine düştü. Avusturyalı yetkililer maça giremeyecek seyirciler için dünyanın en büyük meydanı olarak gösterilen St. Stephan Platz'a dev bir ekran kurdu. Maçı Ernst Happel'de izleyemeyecek olan yüzbini aşkın futbolsever heyecanı dev ekranın karşısında yaşayacak.

 Tararaklı'da Milli Maç için İlçe Meydanına Dev Ekran Taraklı Belediyesi tarafından ilçe meydanında büyük ekran kuruldu. Sporseverler maçın sonucunda büyük coşku yaşamak için maç saatine kilitlendiler.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.