Şaban Dişli'nin annesi toprağa verildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli'nin annesi Saniye Dişli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bazı bakanların da katıldığı törenin ardından toprağa verildi.
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli'nin annesi Saniye Dişli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bazı bakanların da katıldığı törenin ardından toprağa verildi.

Bir süredir kanser tedavisi gören ve dün gece Adapazarı'nda hastanede ölen 72 yaşındaki Saniye Dişli için Geyve Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenazeye Başbakan R.TAYYİP ERDOĞAN,Sakarya Miletvekilleri Hasan Ali ÇELİK, Ayhan Sefer ÜSTÜN, Recep YILDIRIM,Sakarya Valisi Hüseyin ATAK,Sakarya Büyük Şehir Belediye Başkanı Aziz DURAN, Adapazarı Merkez Belediye Başkanı Süleyman DİŞLİ, Geyve Kaymakamı Seyfettin AZİZOĞLU, Geyve Belediye BAşkanı İdris ÇAKIR,Alifuatpaşa Belediye BAşkanı Kenan ORAN Daire amirleri,askeri erkan ve kalabalık bir halk gurubu katıldı.

Başbakan Erdoğan, camide bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dişli ve yakınlarına taziyede bulundu. Cuma namazını camide kılan Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra cenaze namazına katıldı.

Sakarya Müftüsü Sinan Cihan'ın kıldırdığı namazın ardından Saniye Dişli'nin naaşı cemaat tarafından omuzlara alınarak cenaze arabasına kadar taşındı. Başbakan Erdoğan da cenazeyi taşıyanlar arasına katıldı.

Dişli'nin cenazesi daha sonra Geyve Mezarlığına defnedildi.

Mezarlıktaki defin sırasında da hazır bulunan Başbakan Erdoğan, daha sonra cenaze evine giderek Dişli ailesine taziyede bulundu.

Kaynak: Geyve Haber

FOTĞRAFLAR: ONUR YILDIRIM, M.HAMDULLAH ERGİN VE ALİ ARICI


 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.