Akyazı Ziyareti

Taraklı Belediye başkanı Tacettin Özkahraman Akyazı’da İncelemelerde Bulundu
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Yapı Kredi Bankası Şube açılış törenine katılmak üzere Akyazı’ya gelen Taraklı belediye başkanı Tacettin Özkahraman, açılış töreni sonrası Akyazı belediye başkanı Yaşar Yazıcı ile birlikte şehir merkezinde gezdi esnafla ve vatandaşla görüştü ve Akyazı belediyesi tarafından yaptırılmakta olan içinde kütüphane, dinlenme ve toplantı salonu bulunan sosyal tesisleri de ilk gezen belediye başkanı unvanını da kazandı.

 

Belediye başkanı Yaşar Yazıcı meslektaşı Taraklı belediye başkanı Tacettin Özkahraman’la birlikte sosyal tesisi gezerken yaptığı açıklamada, iki kattan oluşan sosyal tesislerin içinde bilgisayar salonu, oturma ve okuma salonu, dinlenme ve kitap gazete okuma salonu ile toplantı salonlarının bulunduğunu belirtti ve ç alışmaların tamamlanmasının ardından Akyazı önemli bir eksikliğini gidermiş olacaktır dedi.

 

Taraklı belediye başkanı Tacettin Özkahraman’da yaptığı açıklamada, Akyazı’nın Sakarya’nın en büyük ilçesi olma özelliğinden dolayı önemli hizmetler aldığını v e almaya da devam ettiğini söyleyerek, Taraklı olarak bizde Akyazı’yı örnek alıyoruz ve ilçemizi layık olduğu noktaya getirmenin de uğraşını veriyoruz dedi.

 

Taraklı belediye başkanı Tacettin Özkahraman daha sonra belediye’ye giderek Yaşar Yazıcı’yı makamında ziyaret etti ve bu ziyaretten sonra da Taraklı’ya gitmek üzere Akyazı’dan ayrıldı.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.