Taraklı Ajans'ı 7 den 70 e Herkes TAKİP EDİYOR.

TARAKLI AJANS yayına başladığından bu yana sürekli yükselen izleyeceği grafiği ve geniş içeriği ile 7’den 70’e herkesin ilgi odağı olmaya devam ediyor.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:
Gün geçtikçe izleyici portföyünü genişleten TARAKLI AJANS, Taraklı da ve il dışında yaşayanların Taraklı ile ilgili her şeyi bulabilecekleri bir site olma özelliğine ulaşmıştır. Okuyucularımızdan aldığımız tavsiye ve yapıcı eleştirileri de değerlendirerek, Taraklı yı en iyi ve gerçekçi bir şekilde tanıtmayı hedefleyen TARAKLI AJANS, Taraklı ve Taraklılılara hizmet etme mantığı ile yoluna milli ve manevi duygularımızı koruyarak emin adımlarla devam edecektir.TARAKLI AJANS İnternet Gazetemiz başta ilçemizde yayın yapan diğer internet haber sitelerine olmak üzere yerel gazetelere ve diğer haber sitelerine haber akışı sağlamayı sürdürecektir.
#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Mete Güngör
15.10.2008 / 19:25:23
aslında işin özü burda.hani demişsiniz ya, milli ve manevi duygularımızı koruyarak, işte herşey burada saklı. ben taraklı haberde göremiyorum mesela bunu. yorumlar yayınlanmıyor vs vs. o yüzden de burayı 10 kere açsam orayı 2 kere açıyorum.
Sami
15.10.2008 / 21:18:30
taraklı ajansı ilgi ile takip ediyoruz.sizlerden ricamız bizleri habersiz bırakmayınız.diğer habersitelerindeki haber ile taraklı sjsnsın haberleri arasında çok fark var.haber sitesini hazırlayanları ve bu sitenin köşe yazarlarını tebrik ediyorum.iyi çalışmalar diliyorum.
ZEynep
15.10.2008 / 21:25:28
Taraklı AJansı kutluyorum.Taraklı ajansı izlemeye devam edin gerisi hikaye
Halil
15.10.2008 / 22:44:52
Tarakl'dan en güzel haberleri biz sunduğunuz için gerçekten çok teşekkür ederiz.Her gün Taraklı Ajansı ve Taraklı gündemi haber sitelerini günde birkaç defa okuyoruz.Çok memnunuz Lütfen bizi habersiz bırakmayın.
Hasan Sert
15.10.2008 / 23:19:51
Gerçekten de Tarakli Ajans ın kalitesi ortada.. Gurbette, Taraklı ya dair tek teselli kaynağımızsınız.. Bu arada zaman zaman siteye erişim zorluğu yaşıyoruz. Bu sorunu da giderirseniz çok iyi olacak. Taraklı ajansa girmediğimiz gün yok diyebilirim. körfez'den saygılarımla.Hasan Sert.....

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.