Köpekler Koyunlara Saldırdı.

Koyunların Sahibi Ömer Oğuz Ahırındaki 10 Koyunun Kayıp Olduğunu Söyledi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı İlçesi Yusufbey mahallesinde geçimini koyunculukla sağlayan 44 yaşındaki Ömer Oğuz’a ait ahıra giren köpekler içerideki koyunlara saldırarak zarar verdi. Sabaha karşı 03.00 sıralarında sayıları 20 yi bulan köpeklerin ahıra saldırdığını iddia eden Oğuz “Büyük bir gürültü ile uyandım. Köpeklerin ahıra saldırdığını gördüğümde evimdeki tüfekle mücadele ettim. Köpekler ahırdaki 35 koyundan büyük bir kısmına zarar verdi. Bu koyunlardan 3 tanesi ağır yaralıydı ve kesmek zorunda kaldım. Saldırı esnasında korkudan kaçan koyunlarda var 3-yada 4 koyun kayıp. Ahırda vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanmış koyunlar var. Şaşkın haldeyim “dedi. Daha öncede köpeklerin ahırdaki koyunlara saldırdığını söyleyen Ömer Oğuz Köpeklerin bu şekilde saldırıp ahırdaki hayvanlara zarar vereceğini düşünmemiştim. Yaralanan ve ölen koyunların hepside hamile koyun idi. Koyunların 31 tanesini Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının desteğiyle almıştım “dedi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Kadir DEMİR
17.10.2008 / 18:52:02
Geçmiş olsun abimize,gerçekten üzücü bir durum.Allahtan zayiat fazla değil.Umarım, yetkililerce telef olan koyunlarla ilgili gerekli çalışmalar yapılacaktır.
nagihan
18.10.2008 / 14:40:20
geçmiş olsun.
Ahi Naci İşsever
18.10.2008 / 20:51:17
Taraklı'da uzun süredenberi yaşanan bu sahipsiz köpek sorununa çâre arayan belediyemizi, memleket genelinde -güya- hayvansever bazı "basın-keş" aksiyonlarla acımasızca kınadılar. Bırakın koyunu, bazı Taraklı sokaklarını "deyneksiz" gezmek siviller için bile çoktandır rizikoludur. Meselenin bu denli kronikleşmesinin nedeni, civar köylerden traktör romorklarına doldurulup Taraklı'ya bırakılıveren mülteci köpeklerdir.Bu salıverilmiş köpek sorunu, "ortakpazar kırıterleri" çıtlatılıp Bürüksel'in hışmını celbetmeden!.. çözülse iyi olur. Ancak bu köpek sorununun bizi birzamanlar medyakolik bazılarının eline düşürme ihtimali de hesap edilmelidir.
Kadir DEMİR
20.10.2008 / 11:15:55
EĞER ... Taraklımızda sokak köpeklerinin beslenmesine vesile olan yerler olmasa bu denli çoğalmazlar ve yaşanan olay gibi bu tür üzücü olaylar olmaz.Bildiğim kadarıyla kolayca beslenebilecekleri çöplük ve kesimhane bunlardan ikisi.Yiyinti bol olduğundan üremeleri de o denli çok olur düşüncesindeyim.Aşağıda Naci abimiz bi şeyler anlatmış.Nasıl olur bilmem ama Belediyemizce konunun gereği yapılacaktır.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.