AK PARTİ TARAKLI İLÇE BAŞKANLIĞINA MEHMET PİLAVCI YENİDEN SEÇİLDİ

KONGREDE KONUŞAN İL BAŞKANI YUSUF ALEMDAR” BİZ GEÇMİŞTE NASIL SİYASET YAPILDIĞINI BİLİYORUZ” DEDİ
Serkan ÖZEN Serkan ÖZEN
Yayın: Güncelleme:

 

AK Parti Taraklı İlçe kongresinde tek liste ile gerçekleştirilen seçimlerde Mehmet Pilavcı yeniden ilçe başkanlığına seçildi.
Taraklı Belediyesi düğün salonunda yapılan seçimlerde yönetim kuruluna Mustafa Çelikpençe, Nuri Karaoğlu, Selahattin Koç,İsmail Tuzlu,Vedat Doğu,Naci Karabacak,Necati Erbaş,İbrahim Uslu,Nazif Özen,Mustafa Kubilay,Mehmet Kalyoncu,Muharrem Mete,Cumhur Kömürcü,Fazlı Yıldırım seçilirken Mehmet Pilavcı, Tacettin Özkaraman, Mehmet Çam, Emin Keskin, Naim Nalbant, Salim Çakar, Metin Aktan, İbrahim Güngör, Mustafa Bostan İl delegesi seçildiler,İl Genel Meclisi Üyesi Kadir Sayın yaptığı konuşmada AK Parti hükümetinin Taraklı’ya büyük hizmetler gerçekleştirdiğini ifade ederek bıkmadan yorulmadan hizmetlerine devam edecekleriniz söyledi. Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’da yaptığı konuşmada “Taraklı’ da siyaset yapanlar daha önce mensupları oldukları partiye devlet yatırımlarından pay alamadıklarını söylerlerken bu gün iktidar mensubu olarak devlet yatırımlarından en iyi şekilde payımızı almaktayız.Milletvekillerimize il teşkilatımıza ve İlçe teşkilatındaki arkadaşlara teşekkür ediyorum “dedi. Kongreye katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, yaptığı konuşmada kirli siyaset yapanların sandıkta cezalandırılacağını belirterek, AK Parti'nin yerel seçimlerde birinciliğini sürdüreceğini söyledi.
AK Parti İl Başkanı Yusuf Alemdar ise, siyasetçileri dikkatli davranmaları konusunda uyararak, ''Çamur at, izi kalsın ya da biz böyle duyduk edebiyatı ile siyaset yapılmaz. Herkes ayağını denk alsın, biz geçmişte nasıl siyaset yapıldığını çok iyi biliyoruz, bir muhtarın köyüne çakıl alabilmesi için ne sıkıntılar çektiğini çok iyi biliyoruz, artık devir değişti'' diye konuştu.
Kongreye, AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Ayhan Sefer Üstün AK Parti İl Başkanı Yusuf Alemdar, İl Yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Ali İhsan Yavuz ilçe başkanları ve delegeler katıldı.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

mahmut keskin
18.10.2008 / 23:11:30
daha bir hastane açtıramadınız nasıl iktidarsınız atıp tutuyosunuz,işsizlik için ne yaptınız,esnafın hali bedava konuşmayın..
yapılanlar
19.10.2008 / 14:21:07
mahmut efendi.sadece muhalefet olsun diye yapılmayanları yazıyorsun.ama sanada hak vermemek mümkün değil.çünkü yapılanları yazsan buralar almaz.hastane ihtiyacı ek binayla ve dört tane doktorla ve 112 ile telafi ediliyor.işsizlik dersen en yakın zamanda mantar fab.hizmete girecek.tekstil çalışıyor.evet şunuda unutmamak gerekir.taraklı damısın değilmisin bilinmez ama gelde gör.bir işin olduğu zaman çalışacak insan bulabilecekmisin.esnafa paramı dağıtılacak.herkesin cebinde son model telefon.herkesin altında araç.daha ne olsun.sabah 10 da işyeri açmakla bu işler olmaz.siyasiler taraklı için elinden geleni yapıyor.bak marmaranın en büyük göleti başlama aşamasında.karagöl yaylasındaki gölet bitmek üzere.daha niceleri.yazsana onlarıda.senelerce sürüncemede kalan geyve yolunu görmüyorsun herhalde.tüm köylerin yolları asfalt.daha ne sayayım.sen burada değilsen gelde bir gez taraklıyı.bu işleri yapanların önüne takoz koymayın.senelerce uyuyan taraklı biraz kıpırdandı diye yapmayın bunları.
selim yürekli
19.10.2008 / 20:45:16
İsmail kardeşe hak vermemek mümkün değil. Cumhurbaikanlığında 367 şartı arandığından bu güne taşlar yerine oturmadı. Bu kadar kurtlarla dansa rağmen hükümet iyi çalışıyor. "Siz ne yaptınız" diye sorsak Mahmut beye, koca bir "TIS" dan başka ses gelmez. Bulandırmayın ortalığı. Rahat bırakın adamalrı. Sağlıkta devrim yaptılar. Hava yollarında devrim yaptılar. Zalimlerden yana olmayın.
Kadir DEMİR
21.10.2008 / 12:53:57
Hayırlı olsun der görevlerinizde başarılar dilerim.İlçem adına yapılan ve yapılacak olan projelerin bir an evvel hayata geçmesi-geçirilmesi temennimizdir.Bu tür projelerin artarak devam etmesi dileğiyle,...
ALİ Asilhan
21.10.2008 / 16:56:59
Milli ve dini hassasiyetine inandığım Sayın Mehmet PILAVCIYA başarılı hizmetlere vesile olmasını,"haksızlık karşısında susmayacağı,partiden yana değil,milletten,vatandan yana olacağına,partinin bir hizmet aracı olduğuna inanarak hizmet vereceğine olan inancım ile hayırlı olsun diyorum.
ibrahim çalışkan
3.11.2008 / 23:30:43
Selam, Ben İstanbul'dan Taraklı'ya geleceğim. Bana Tarklı - Adapazarı arası çalışan otobüslerin hareket saatleri lazım; acil. Ama bulamadım. Ya yok, ya da ben göremedim. İlgililerin dikkatine...EDİTÖR NOTU:İnternet Gazetemiz Bir Habe sitesidir..İşimiz kamuoyuna haber aktarmaktır.Ama Adapazarıbdan Taraklı ya sabah saat 9:30 dan itibaren her saat başı ulaşım mümkündür.Otobüs işletmesi yazıhanesine ulaşırsan geniş bilgi alırsın..BEYFENDİNİN DİKKATİNE Selam...

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.