Melekler Prensesi

Erdoğan ISIR Erdoğan ISIR
Yayın: Güncelleme:

MELEKLER PRENSESİ

 

Yeni bir can istersiniz kendi bedeninizin bir parçası olsun dersiniz. Evladım, Kızım, Oğlum, Bebeğim evet benim dersin benim Bebeğim. İş de bu ufacık mini minnacık, hani kucağınızda tuttuğunuzda bir çiçek kadar narin, bir o kadar da çıtkırıldım, bir yerine bir şey olacak diye kala kalırsınız kımıldayamazsınız heykelleşirsiniz sanki işte o zaman kucağınızdaki can sizin yavrunuzdur her şeyinizi vereceğiniz meleğinizdir.


Doyamazsın koklamaya sarıp sarmalamaya, yaşamın en güzel kokusuna tanık olursunuz. İçinize çektiğinizde tekrar dünyaya gelirsiniz, her şeyin ilk sırasını vereceğiniz yavrunuz vardır, sizindir sadece sizin evladınız.


 Ne çok zorluklar çekmişinizdir, büyütürken tüm imkânlarınızı seferber edersiniz, büyümesi için günleri haftaları sayarsınız 20 gün oldu dersiniz bugün 40 ı çıktı. İşte ilk doğum günü, bebeğim bir yaşında dersiniz, aslında son bir yılda ne zorluklar çekmişsinizdir, geceler olsun istememişsinizdir hep uykusuzluktan, uyudu dersiniz uyanır tam bir işin ucundan tutacak olursunuz vardır mutlaka bebeğinizin bir ihtiyacı mecbur ona dönersiniz. Son bir yılda nasıl yemek yediğinizi nasıl uyuduğunuzu bile hatırlamazsınız, geçmiyor sandığınız günler hızlanmıştır su misalidir, artık bebeğinizde büyümektedir. Ama gülmüştür size unutturmuştur yorgunluğunuzu, emeklemiştir hissetmemişinizdir açlığınızı, ilk dişi ilk kelimesi derken yaşama sevincinizi artırmıştır zorluklarla kıvranırken siz.


Ve şükretmişizdir bizlere yaşattığın bilmediğimiz duyguları, tatmadığımız zevkleri senle beraber sahip olduğumuz için.

Üç kişilik aile idik artık, annenin üzerine titremesini kıskanmadım diyemem ama ölümlü dünyada senin sayende ölümsüz olduğumu anladım. Çok hızlı büyüdün, senin büyüdüğünü izlemek isterken yaşlandığımızın farkına varmıyorduk. İlk anne demen baba demen evet ilk baba demiştin tarifi olmayan gözyaşı seline tutulmuştum, bir gülümsemenin dünyaya bedel olduğunu öğretmiştin bizlere.

Şimdi emekliyor, ha bugün yürüdü yürüyecek derken, bir baktık kapıda karşılıyor oldun. Başlamıştı da artık isteklerin, bizler için ise emirdi sen istemiştin ya yeterdi.

Çok hızlı büyüdün kızım acelen ne idi daha doyamamıştık ki seni öpüp koklamaya, babana sarılıp uyumuna, saklanmalarına, savaşçı edasıyla koşarak öpmelerine, annecimler e babacımlar a doyamamıştık kızım. Biz doymadık istemedikte zaten sana doymayı, anlayamadık hep yanımızdasın sandık.

Yüzümüzü hep güldürdün, gururlandırdın, başımızı hep dik tutmamızı sağladın, ne kadar şükretsek azdır yaradanım a seni bize bahşettiği için.

Melekler prensesim benim, yolun hep açık olsun, biz buradayız ne zaman istersen, ne ara aklına gelirsek, ne derdin varsa, ne arzun isteğin, neyse dileğin bilesin emirdir bizim için.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

soner
11.01.2009 / 19:23:34
harikasın abi yaaa süper sadece:))) emegine saglık abi süper anlatmışşın yine...
ahmet özek
14.01.2009 / 10:55:20
Eline ve kalemine sağlık erdoğan.Tam iki defa okudum yazını.İnan dudaklarım büzülerek ve sanki içimde bir şeyler sızlayarak.Hani neredeyse derler ya işte o duygularla okudum yazını teşekkürler.En az beş ayrı yerede postaladım senden habesiz çalarak onuniçinde özür dilerim.Sağlık ve mutluluk hep seninle olsun.
fatih yavuz
14.01.2009 / 20:09:37
mukemmel okurken sankı yaşadım yazılananları tebrikler elınıze yuregınıze sağlık erdoğan bey
DİNÇER PEKSÖZ
16.01.2009 / 01:34:21
eline yüreğine sağlık arkadaşım..yazını okuyunca, evlat yetiştirmenin zor ve bir o kadar da güzel olduğunu hatırlıyor insan..tüm okuyanlara anne ve babanın çocuk yetiştirmede ne kadar önemli bir sorumluluk yüklendiğinin bilincine vararak, çocuklarını hayata hazırlamada titiz olmaları gerektiğini bir kez daha hatırlatmış oldun.. umarım bundan sonraki yazılarında da böyle olumlu yorumlar yazarız.. eşin ve çocuklarınla sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam geçirmen dileğimizle..
hatice
17.01.2009 / 16:53:48
evladı olanın anlayabileceği farklı bir yazı tebrikederim sizi çok duygulandım kızım bir an önce gelsim ona da okutacağım
Abdurrahman BAHADIR
18.01.2009 / 00:59:27
farklı bir dünyanın çocukları olan iki insanın evlat sahibi olam zevkini ve yaşadığı mutluluğu çok güzel anlatmışsın.Bu dünya da bütün insanlar gibi prenseslerimiz ve prenslerimiz doğana kadar kendimiz için yaşadık onlar evimize misafir olunca artık bizim için onların mutluluğu için yaşamak dönemi başladı. Onların dünyaya gelmesine vesile olan bizler bu dünyada prenseslerimizi mutlu edebilirsek ne mutlu bize. Kalemine sağlık.........

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.