AKP Seçim Bürosu Açıldı

AKP NİN SEÇİM İRTİBAT BÜROSU TÖRENLE AÇILDI.MEHTERAN GÖSTERİLERİNİNDE YAPILDIĞI TÖREN SONRASINDA YÜZLERCE KİŞİYE DÖNER VE AYRAN İKRAM EDİLDİ.
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

AK PARTİ TARAKLI SEÇİM BÜROSU AÇILIŞINDA KONUŞAN SAKARYA MİLLETVEKİLİ HASAN ALİ ÇELİK DEĞİŞİK PARTİLERDEN ADAY OLANLARA SESLENEREK “EĞER SEÇİLİRSEM HİZMET İÇİN İKTİDAR PARTİSNE GEÇERİM”ŞEKLİNDE HALKA VAAT DE BULUNAN ADAY VARSA BİLSİNLER Kİ BİZ YOLA ÇIKTIĞIMIZ PARTİLİLERİMİZLE YOLUMUZA DEVAM EDERİZ” DEDİ.

 

AK Parti Taraklı İlçesi seçim bürosu açılışı yapıldı. Açılışa Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Hasan Ali Çelik İl Başkanı Şenol Morgül ve partililer katıldı. Mehteran gösterisi ile başlayan törende konuşan Milletvekili Şaban Dişli yerel seçimlerin Türkiye için çok önemli olduğunu belirterek AK Parti olarak hedeflerinin seçimlerde büyük başarı elde etmek olduğunu söyledi. Sakarya

Milletvekili Hasan Ali Çelik açılışta yaptığı konuşmada iktidarları döneminde Taraklı’ ya çok önemli hizmetler kazandırdıklarını söyledi. Yerel seçimlerin çok önemli olduğunu söyleyen milletvekili Çelik konuşmasında iktidar partisinin Taraklı için daha yapacak işleri olduğunu ifade ederek bu hizmetleri de partisinin adayı Tacettin Özkaraman ile tekrar yola devam etme kararı alarak sürdürmek istediklerini söyledi. Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik değişik partilerden aday olanlar içerisinde “Seçimleri kazanırsam hizmet için iktidar partisine geçerim” şeklinde halka vaat de bulunan aday varsa bilsinler ki biz yola çıktığımız partililerimizle yola devam ederiz” dedi. Çelik ayrıca belediyelerin nüfusuna göre belirlenen norm kadrolarının olduğunu söyleyerek “ Eğer belediye başkan adayları sizlere belediyede iş sözü veriyorsa bilin ki yalan söylüyor. Hukuksal açıdan belediyelere işçi alınması mümkün değil “dedi

Çelik partisinin belediye başkanı ve il genel meclisi ve belediye meclisi üyesi adayları için vatandaşlardan destek istedi.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman da yeni projelerle yeni kadro ile Taraklı’ yı yönetmeye talip olduklarını söyledi.

Mehteran eşliğinde Ankara caddesinde yürüyen partililere seçim bürosu açılışının ardından döner ve ayran ikram edildi.

 

 

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

ibrahim karabacak
1.03.2009 / 18:55:45
Deniz Baykal Cok Güzel Demiş Kömür verirlerse al yemek verirlerse ye die Ama sayın başkan adayı Hizmet yaparken kayırdığınızın farkındasınızdır umarım . Hacı murat mah duruken siz bir evin önüne Şahsi kaldırım Döşemektesiniz. O vatandaşımız Hizmet alsın eyvallah ama 3 oy alırken 30 oy kaybettiniz.. Vatandaşın biri sakaryada Şöle bi yazı asmış balkonuna OY COK KÖMÜR YOK (nassiii)... Anlayan anladı Sanırsam . DURMAK YOK KAYIRMAYA DEVAM..
taraklılı nusret ayn.a
1.03.2009 / 19:43:03
sayı ibrahim karabacak.senin evinin önünde çamurmu var acaba.neden başkasının evinin önüne bakıyorsun.senin sancın başka.kurtulamadınız şu zattan.unuttunuz galiba.zamanında yaşadığınız olayları.geceleri ailece peşinden koştuğunuz olayları.pes doğrusu.günler ve geceler ne çabuk unutuluyor...
MERT ALİ
1.03.2009 / 20:10:02
ibrahim beye taraklıya yapılanları anlatmak için yazayım dedim ammma köre kırmızıyı anlatamamki.beyinlerimi yıkandı yoksa gözlerimi kör edildi anlamıyorum.sadece onlara acıyorum.25 yılla 5 yıl karşılaştırılsın yeter.neler yapılmış neler yapılmamış..*ispata gerek yok herşey ortada,kalkınmaya devam yine aynı yolda.**DURMAK YOK YOLA DEVAM*...(ibrahim bey adresini verde broşür getireyim,okuyunca yapılanları birazcık da olsa anlarsın belki )
MERTALİ
1.03.2009 / 20:13:23
(devam)size de *durmak yok kandırmaya devam *sloganı yakışır.
murat
2.03.2009 / 10:15:12
helal sana tacettin bey. yanındayız. herkes konuşuyor konuşsun. başbakanın dediği gibi çamur at izi kalsın.
kısmet
2.03.2009 / 13:26:07
gözler kin ve nefretle baktıkça göremez güzellikleri kişi kendini düşündükce yapamaz hayır sen sen ol başkasına atarken çamur elinde kalış izi kiri yarında olacak elinde patlayacak diktiğiniz bolanlar sayın karabacak
gökhan KARABACAK
2.03.2009 / 14:12:56
sayın editör kardeşim ilk önce selamlar.sen biliyorsunki hacımurat veya taraklı da İBRAHİM KARABACAK adında birisinin olmadığını biliyorsun.ve bu kişinin yazdığı yorumları yayınlıyorsun.ve hitabende birilerini karşına alıyorsun.saçma sapan gelen ismi değişik kişilerin mesajlarınıda yayınlıyorsun yazılan yazıları dikkatle incele ve ona göre sitene ekle.bizim şahsımıza atılan yorumlar var.saçma sapan mesajları kaldır kaldırmassan sen bile bunun altından kalkamasın sen çok sevdiğim bir abisin değerini bil.
MERTALİ
2.03.2009 / 14:31:24
(Devam)ibrahim bey sizede *durmak yok kandırmaya devam* sloganı yakışır.(izzettin bey bunu önceki yorumumla değiştir lütfen.yanlış anlaşılabilir belki.)
gökhan karabacak
2.03.2009 / 16:46:20
taraklılı nusret kimliği belirsiz vatandaş.sen biliyorsunki taraklı da ibrahim karabacak adında birisinin olmadığını.yaptığın bu yorumu şahsima olarak kabul ediyorum.benim ismim ve cismim aynen doğru,sende o kadar yürekliysen,adamsan,admsın diyemiyorum çünkü adını saklıyosun delikanlı değilsin bilip bilmeden yalan yanlış haber ler yazıyosun.ben taraklı dayım görüşelim bu yorumun hakkında da doğru yolu bulalım. NOT.BU HABERE YORUM YAPAN VE BENİM SOY ADIMI KULLANARAK YORUM YAPAN O ŞAHSA GELİNCE (ibrahim karabacak)a yorum yapıpta başkalarının ismini cismini kulanarak yorum yazma yazabiliyosan kendi ismini yazda herkes bilsin.şu an okadar nefret doluyumki aklımdan geçenleri daha detayıyla yazamıyorum.yazsam zaten yayınlanmaz.
hakan
2.03.2009 / 18:31:07
geçmişini göremeyen milletlerin gelecegini başkaları çizer.tarihine saygı göstermeyenlerde geleçekten saygı ummasınlar.5 yıl önce taraklı bir harabeydi tarihi ve kültürel anlamda adeta kaderine terkedilmişti.şunu merak ediyorum akparti gelmeseydi okadar tarihi ewi kim onaracaktı?25yıldır onarmayan zihniyetmi?taraklı yıllardır gelmeyen bir fırsat geldi bari oturun oturdugunuz yerdede hiç olmassa buna engel olmayın.geçmişteki fırsatlara engel oldugunuz gibi..
gökhan karabacak
3.03.2009 / 00:18:52
adı kısmet olan yorumcumuz.ve bu habere yorum atacaklara.önce benim balon diktiğim ve şişirdiğim balon yok onu geçelim haberi okuyanlarda biliyorki ibrahim karabacak diye bir şahsın oturmadığını ve yorum yapanlarda ibrahim değil de karabacak olarak sonunu getiriyo yazının.sizlerin adına başkaları şaçma sapan yorumlar atsa sizler ne yapardınız.kızmazmıydınız bende öfkemden yazıyorum.bundan sonra yorum yapan ve yapacaklara dikkatli olun ben soy adımı kullanarak yapılırsa o kişilerin aypi adreslerini savcılık aracığıyla alırım hesabını sorarım.lütfen yorum yaparken dikkatli olun ön yargılı olmayın saçma sapan yorumlar yapmayın.kişilerin haysiyeti ve şerefi ile oynamayın ilk önce kendinizi yargılayın.
kemal taraklılı
3.03.2009 / 17:01:04
helal olsun gökhan kardeşim bu kendini bilmez 3-5 kişiye meydanı boş bırakma hepside cahilll korkaklar isimlerini bile doğru düzgün yazamayanlar.korkmayın neden korkuyosunuz anlayamadım.
Harun Karabatak
4.03.2009 / 13:33:49
Değerli Hemşerim Taraklı Belediye başkanı Hakkında Yapılan Yanlış Değerlendirmeli Yorumun SAHİBİ YEĞENİM iBRAHİM kARABATAK tır. Sakaryanın Akyazı İlçesinde oturur Hendek 2 yıllık meslek Yüksek Okulunda Okur Ve Dsp Hayranıdır.Siteye Misafir olarak Yorum yazması gerekirken Harf Hatasından Dolayı Akarabanızı yazmış ve sizi Zor Durumda Birakmıştır.Şahsınızdan Ve belediye başkanı Adayınızdan Özür Dilerim. 2 hafta Önce taraklıya Misafir Olarak gelmiş ve kahvede Okey Oynarken Böle Bir Laf duymuş ve üstüne vazife olmadan yorumlamıştır. TARAKLI İLÇEMZİDE TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLERİZZ..
g.karabacak
4.03.2009 / 17:31:24
88.242.74.21x ıp adresli şahıs 01.03.09 tarhinde NUSRET-aynı gün MERTALİ ve SEVİM ÇELİK adında değişik değişik isimlerle yorum yapan şahıs ıp adresin bende sıra kim olduğuna gelince 1 haftaya kadar ismini de öğrenicem ama ben seni bulmadan sen bana ulaşsan iyi olur...keşke ellerim kırılsaydıda o yorumu yazmamış olsaydım demeden önce,Bizimle ne derdin var anlatsan iyi olur.veya bunun bir yanlış anlama olduğunu anlatman lazım.
kemal taraklılı
4.03.2009 / 17:47:27
maşallah yegeniniz taraklıyı karış karıs bizden iyi biliyo hacımurat mahhalesini.nerdeyse biz bile karıştırıyoruz mahaleleri taraklıdan birileri olmasın bu ibrahim.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.