Kaymakama Veda Yemeği

Taraklı İlçesinde Kaymakamlık görevini 3 aydır vekâleten sürdüren Ömer Faruk İlhan’ın görev süresinin tamamlanması nedeni ile veda yemeği verildi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

İlçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Tacaettin Özkaraman ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kaymakam İlhan’a plaket verildi.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman Kaymakam Ömer Faruk İlhan’ın görev yaptığı 3 aylık süre içerisinde ilçede iyi hizmetler gerçekleştirdiğini hatırlattı. Başkan Özkaraman, "Kaymakamımızın atamasının yapılması ilçemiz için bir kayıptır. İlçemizde halkın sorunları ile bizzat ilgilenmesi, ihtiyaç sahiplerine ümit kaynağı olması, devlet şefkatini eksiksiz olarak halka yansıtması ile halkımızın gönlünde taht kurmuştur" diye konuştu.
Yemekte veda konuşması yapan Kaymakam Ömer Faruk İlhan ise “ Taraklı ilçesi doğal güzellikleri ile yaşanmaya ve görev yapmaya değer bir yer. Taraklı güven ve sükûnetin hâkim olduğu bir ilçemizdir. Vatanperverliği ve misafirperverliği ile tanıdığım ilçe halkını hiç bir zaman unutmayacağım" dedi.

Yemeğe, Cumhuriyet Savcısı İlker Seyhan, Hâkim Ersel Aslan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Kaymak, Emniyet Amiri Hamza Yeşilok, daire amirleri ve muhtarlar katıldı. İlhan herkesle tek tek vedalaştı.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.