Ahmet İşsever'in Önderliğinde

Alifuatpaşa Cumhuriyet İlköğretim okulu Halk oyunları ekibi Bolu 'dan yarışmalardan dönüşte Taraklı'da Şehit Mehmet Nuri Kocabıyık parkında ilçeyi ziyarete gelen turistlere ve vatandaşlara yöresel halk oyunları gösterisi sundular.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

 

ALİFUATPAŞA CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU HALK OYUNLARI EKİBİ BOLU’DA DÜZENLENEN BÖLGE YARIŞMASINDA 4.OLDU...YARIŞMA DÖNÜŞÜNDE TARAKLI'DA ŞEHİT MEHMET NURİ KOCABIYIK PARKINDA YÖRESEL OYUNLARI SERGİLYEN HALK OYUNLARI EKİBİ İLÇEYE ZİYARETE GELENLERDEN BÜYÜK ALKIŞ ALDILAR.

 

6 ilden ilköğretim, ortaöğretim ve yaygın eğitim kurumlarının katıldığı 14 ilin katıldığı halkoyunları grup yarışmaları Bolu’da yapıldı.

Şubat ayında ilimizde yapılan halk oyunları yarışmalarında gruplara katılmayı elde eden Alifuatpaşa Cumhuriyet ilköğretim okulu halk oyunları ekibi Bolu 17 Temmuz kapalı spor salonunda yapılan müsabakalarda 4.lük başarısı elde etti.

Folklor Eğitmeni Ahmet İşsever “Halk oyunları yarışmasında Geyve yöresi oyunlarımızla Sakarya ilini temsil ettik. Öğrencilerimiz en iyi şekilde becerilerini gösterdiler.” dedi. Okul Müdürü Bünyamin Konuk ise yarışmalarda kendilerine destek olan herkese teşekkür ederim” dedi

Alifuatpaşa Cumhuriyet İlköğretim Okulu folklor ekibi Bolu dönüşünde Taraklı Şehit Mehmet Nuri Kocabıyık parkında da mahalli oyunları sergileyerek ilçeye gelen ziyaretçilerden büyük beğeni aldılar.Turist kafileleri halkoyunları ekibini uzun süre alkışladılar.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Nezih Karabıyık
13.04.2009 / 17:04:29
Ahmet abi çok teşekkür ederiz. Taraklı'ya o gün gelenlere güzel bir gösteri olmuş. Yakında Taraklı ekibini de kurarsın. Çok selamlar
gamzenur yılmazer
16.04.2012 / 15:30:34
harika bir gösteri ahmet hocam sizi çook seviyorum

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.