Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız Ruhi Avdan: Yaşanabilir Bir Taraklı İçin Birlikte Çalışacağız
Tacettin Özkaraman Projeleri Tacettin Özkaraman Projeleri
İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız İbrahim Pilavcı: Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız

Dimitris Ciropulos Dostumuz

Bu vesile ile haberimize yorum yazarak bizlere ışık tutan okurlarımıza şahsım ve TARAKLI AJANS internet gazetesi adına teşekkür ediyorum.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

...

İnsanoğlu bazen öyle anlar yaşar ki yaşadıklarını kaleme almakta gerçekten zorlanır. Şu anda ben de yaşanan gelişmeleri buraya aktarmada hakikaten sıkıntı içerisindeyim. Sıkıntımın sebebi de bir gazetecinin ender yaşayabileceği bir olayı benim yaşadığıma bağlamaktayım. Heyecanlanmamak inanın elde değil. Nedir bu heyecanımızın sebebi? Neydi yaptığımız bir haberde hislerimizi açığa dökmemizin nedeni?

Sevgili Enes Çınar kardeşim ile internet gazetemiz hakkında değerlendirmelerimizi yaparken internet gazetemize Yunanistan'dan bir e-mail geldiğini hatırlattı. Editörümüz Faruk Serkan Yılmaz ile e-mail i okuduk. "Masal Gibi Hakikat" başlığı ile gönderilen iletide 1950’li yıllarda Taraklı’ da Meliha Taner adında bir öğretmenin yaşadığını ve o öğretmenin eşi olan Yorgo Ciropulos’un da Taraklı’ da doktorluk yaptığını söylüyordu Dimitris Ciropulos. Kendisinin de bu çiftin çocuğu olduğunu belirtiyordu mesajında.

İlk bakışta e-mail i diğer gelen mail lerden ayrı tutmadım. Amma Serkan Yılmaz kardeşim bu mail-in çok farklı olduğunu hatırlattı bana. Hak verdim kendisine. Hatta bu “Masal Gibi Hakikat”i araştırıp kaleme almasını ve fotoğraflarla zenginleştirmesi kararında hemfikir olduk.İlk işimiz Dimitris’in gönderdiği iletiyi internet gazetemizde manşetten yayınladık. Okuyucularımızdan gelen yorumlar ve habere verilen katkı, destek eşine az rastlanabilecek bir gelişmedir. Bu vesile ile haberimize yorum yazarak bizlere ışık tutan okurlarımıza şahsım ve TARAKLI AJANS internet gazetesi adına teşekkür ediyorum.

Faruk Serkan Yılmaz ın Dimitris Ciropulos ve ailesi hakkında araştırma yazısını internet gazetemizde okudunuz. Genç kardeşime emeğinden dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır.Bu mükemmel bir araştırmadır.Öyle ipe sapa gelmez bir araştırma değildir.Neticesinde Dimitris ailesi ile Taraklı’daki aile yakınları arasında gönül bağı oluşmuştur.Hani abartmış olmazsak adeta hasretin giderileceği gün iple çekilmeye başlanmıştır.

Şahsen ben Dimitris ailesini tanımaktan son derece mutlu oldum. Sık sık telefon görüşmesi yapıp sohbet ediyoruz. Kendisinin bana samimi bir şeklide “Sizleri Kardeşim gibi görüyorum” ifadeleri beni son derece duygulandırmıştır.Ben de onları kardeş gibi görüyorum.

Dimitris Ciropulus un “Masal Gibi Hakikat"i meslek hayatımızda da yaşadığımız güzel anı olarak yerini alacaktır.

Vesile olan herkese sonsuz teşekkürler... 

TARAKLI AJANS internet gazetesini takip etmeye devam edin

Hoşçakalın.

 

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Mustafa
4.06.2009 / 22:47:54
Değerli İzzettin Bugün Taraklı ajans yine haber dolu.Sevgili Dimitris dostumuza bizdende selamlar.o da Taraklılı sayılır.Serkan Yılmazı tebrik ediyorum.İzzettin yazar Naci İşsever Taraklı ajansa gelmez mi.Böyelesine kurumsallaşmış bir haber sitesinde Naci İşsever ve Mehmet Erkal hoca yazılarına burada devam etmeli.Biz bu iki büyüğümüzü taraklı ajansta görmek istiyoruz.Herkese selamlar.
NIKI CIROPULOS
5.06.2009 / 22:05:45
Sayin afaurkan yilmaz erkek kardesimin Dimitrisin arastirmasina cevap vererek ve bize anne ve babamizin yasadigi yeri ve biz cocuklarinin dogdugu yerini bularak ve bizimle ilgilendiginiz icin sonsuz tesekurler tum tarakli halki bizim anne baba ve kardeslerimizdir bundan sonra tabi ki yakindan da tanisacaz ve butun bunlari sizinle paylasacaz size minettariz cok cok tesekur ederoz. Saygu ve sevgilerimle Niki Tsiropoulou
ALİ ASİLHAN
8.06.2009 / 16:34:21
sn Dimitris Ciropulos ve yakınlarının Taraklıya ve Taraklı insanına olan sevgi , saygı ve hasretinin güzelliğinin,samimiyetinin,tüm Yunan halkına örnek olmasını isterim.Dört asır aynı kültür ve çoğrafyada beraber yaşarken emperyal oyunlara aldatanıp, acı hatıralar bırakarak,bozulan kardeşliğin yeniden tesisini gönülden arzu ederken,Sn Dimitris Ciropulos'u ve yakınlarını Taraklı'nın fahri hemşerisi yapılmasını,Türk-Yunan dostluğuna köprü olmasını temenni ederim.Dimitri ve yakınlarına selam.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.