Geleneksel Dünya Feta Ödülleri

Feta Ödülleri Derneği tarafından düzenlenen Feta Ödülleri sahiplerini buluyor
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı'da Futuvvet anlayışıyla başlatılan ve 1.si Taraklı'da düzenlenen bu yıl is 5.si düzenlenecek olan Feta ödül töreni Pazar günü Adapazarı Kültür Merkezin(AKM) de yapılacak.

Ödül töreni saat 14:00 de başlayacak;41 dalda 41 kişye verilecek ödüller sahiplerini bulacak.Feta dernegi adına Taraklı Lisesi eski Müdürü Menderes Daşkıran yaptıgı açıklamada dünyada kaybolmaya yüz tutmuş insani duyguların yeniden keşfi,topluma yeniden hakim olması ve dünyanın yaşanabilir özelligine tekrar kavuşması için böyle bir atılım gerektigini dile getirdi.Ayrıca daşkıran dünya feta ödül günün sahip çıkılması halinde nobel ödülüne rakip olacagını,insanların daha mutlu,huzurlu ve barış içinde kardeşçe yaşayacagını söyledi.

Feta ödül törenine Taraklı'dan da çok sayda davetlinin katılması bekleniyor.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Mehmet Şentürk
6.06.2009 / 20:42:57
İnsanlar günümüzde o kadar gereksiz işlere,konulara eğilmekte ve önem vermektedir.Bu durum bizim kendi öz değerlerimiz olan futuvvet anlayışındaki ve feta ödüllerindeki kırk bir insani değerden ne kadar uzaklaştığımızı göstermektedir.Eski güzel günlerimize dönebilmek için bu kavramlara sahip çıkmalıyız.Ayrıca bu kırk bir kavramı tekrar topluma aşılamaya çalışan feta derneği üyelerine ve sayın Menderes Daşkıran'a teşekkür ederiz.
BÜLENT ERSOY
7.06.2009 / 22:28:03
Bu gün,ilçem olan Akyazı da belediye başkanlığı seçimlerinin yapılmasının koşturması arasında, davetli olduğum Feta ödülleri proğramına katılmak için Adapazarına gittiğimde beklemediğim bir şeyde Saygı Feta ödülüne layik görülmem oldu. Böyle bir şey beklemediğimden çok mutlu oldum. Lakiy görülen bu ödüle bundan sondaki yaşamımda da lakiy olmaya çalışacağım. Bülent Ersoy Taraklı Adliyesi Personeli 532 515 50 10
nihan
8.06.2009 / 15:48:45
feta ödülleri.2005 yılında ilk feta ödül töreninde sevgi fetasına layık görülmüştüm.bu bizim taraklının,taraklı lisesinin değeri.en önemlisi bütün teşekkürler bu değere bizi layık gören sayın menderes daşkırana.evet nobele rakip olacak.buna eminim.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.