Sen ve Ben

Erdoğan ISIR Erdoğan ISIR
Yayın: Güncelleme:

Yaklaşık bundan 20 yıl önce başladı bu yola çıkmamız senle, o yılların düşüncesiyle pembe yollar hayal etmiştik etrafında yeşil ağaçlar olan, hep elele gülerek yürüyeceğimiz ve sonunda, Türk filmlerinden öğrendiğimiz panjurlu evimize kavuşacağımız. Küçüktü hayallerimiz, bizim olmamız yeterliydi. Sonunda da oldu 16yıl önce iyi günde, kötü günde hep beraberiz diye yemin ettik.

Düşüncemiz dışında karmakarışık ve meşakkatli bir yolculuktu. Pembe sandığımız yol rengârenk olmuştu, siyahlarla da karşılaştık pamuk gibi beyazlarla da, her seferinde senin yanımda olman karmaşık renklerle dolu olan yaşamı daha net görmemi sağladı. Engeller büyükte olsa senle olunca her zaman aşılması kolay küçücük göründü. Ve Allah’ım bize iki tane evlat bağışladı. Aile olmanın onurunu, baba olmanın mutluluğunu bana sağladığın için binlerce kez teşekkür ederim.

Fırtınalı günlerde bana can simidini uzattığın için, sakin rüzgârsız bir günde, mavi bulutlarla etrafımızı kapladığın için, siyah bulutları bir gülüşünle sessiz diyarlara gönderdiğin için, kışı bize yaz gibi, sonbaharı da yeni açan çiçekler gibi ilkbahar gibi gösterdiğin için, bu yaşamda beni değerli kıldığın için teşekkür ederim.

Yirmi yıl önce seni ilk gördüğümde nasıl heyecanlandıysam, senin bakışına, gamzelerine nasıl hayran olduysam, gülüşün ömre bedel güzelim dediysem, iyi ki demişim. Âşık olmanın, heyecanlanmanın güzelliğini hala bana yaşattığın için teşekkür ederim.

Güzelim evlilik yıldönümümüz kutlu olsun, iyi ki varsın. Seni çok seviyorum. Yaşattım mı bilmiyorum ama kötü günler için özür dilerim. Senin bizlere verdiğin her mutluluk aşısı içinde çok hem de çok çok teşekkürler.

Okuyucuların önünde aşkımı ilan etmek zormuş, taraklı ajans okuyucularını ve yazarları bir aile gibi gördüğüm için, sizleri biz, bizleri de sizler yerine koymak kolay olduğu için, güzelliklerin hep yanında olduğunuzu bildiğim için, evlilik yıldönümümüzü sizlerle paylaşmak istedim.

Ve güzelim seni çok seviyorum, her zaman senle bir yastığa baş koymak dileğiyle, her zaman seninle elele yürümek arzusu ile hep yanımda olman isteğiyle ve hep iki kızımızla mutlu bir aile olmak temennisiyle, bana yaşattığın her gün için teşekkür ederim. Seni seviyorum…

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Hakan TARIM
20.11.2009 / 23:12:29
saadetiniz bir ömür boyu daim olsun..
Nurcan ALTIN
20.11.2009 / 23:14:41
Erdoğan bey,Nice nice güzel mutlu huzurlu yıllar diliyorum bir ömür evlatlarınızın evladını görmek nasip olsun inşaallah, Ne güzel sevgi tamurcuklarının yeşerip aile olup sevgiyle çoğalmak ve bunların en güzeli yüreğinden sevdiğini söylemek... Sevginiz aşkınız bir ömür taze kalsın dualarım sizlerle,evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, Selam ve Saygılarımla,

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.