Kamil Özkan'dan Dost Ziyaretleri

Taraklı'da ki Dostlarına Ziyaret
Serkan ÖZEN Serkan ÖZEN
Yayın: Güncelleme:

Adapazarı Ticaret Borsası Eski Genel Sekreteri Kamil Özkan beraberinde yakın dostu Ahmet Güneş ile birlikte Taraklı’da dost ziyaretleri gerçekleştirdi.

29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Adapazarı Merkez Belediyesinin CHP li Başkan Adayı Kamil Özkan seçimlerde CHP den Taraklı Belediye Başka Adayı olan yakın dostu Gazeteci İzzettin Kömürcü’yü ziyaretinde gazetecilerle yaptığı sohbette Kömürcü ile uzun yıllardır dostluktan ileri kardeş olduklarını ve Taraklı yı sık sık ziyaret ettiğini belirterek “Taraklı il merkezine en uzak ilçelerimizden biri. Son derece sakin ve huzurlu bir ilçe. Havası ve insanları mükemmel. Fırsat buldukça Taraklı ya gelir dostlarımı ziyaret ederim.Taraklı Sakarya ilinin vitrini olmasına rağmen ne yazık ki bir türlü ön plana çıkamamış.Dünden bu güne gelişmesine rağmen Taraklı’ nın daha farklı yerlerde olması gerekir.Bu güzel ilçemizin gelişmesi için üzerimize düşen ne ise yaparız dedi.

Taraklı Kızılay Derneği Başkanı Alaattin Yılmaz’ı da ziyaret eden Özkan Şube yöneticilerinin başarılı çalışmalarının devamını dileyerek “Taraklı Devlet Hastanesinin mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Hastane binasının yıllarca atıl halde beklemesine üzüldüğünü söyleyen Özkan “Daha önce heyet halinde Devlet hastanesinde incelemeler yaparak yetkililere gereken uyarıyı yapmıştık.Öyle anlaşılıyor ki bu uyarılarımız dikkate alınmamış hastane binası hala yürekleri burkmaya devam etmektedir” dedi.Kamil Özkan CHP Taraklı İlçe Başkanı Sebahattin Dönmez ve DSP İlçe Başkanı Ş.Nevzat Akay’ı  da ziyaret ederek sohbet etti.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’ı da makamında ziyaret eden Özkan ilçenin son dönemlerde turizm adına restorasyon çalışmalarıyla adından sıkça söz edilmeye başladığını ifade ederek çalışmaların yetersiz olduğunu söyledi.

Kamil Özkan ayıca ilçenin tarihi sokaklarında restorasyonu yapılan evleri de gezdi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.