TDH den Taraklı Çıkartması

TDH’ya geçen 22. dönem AK Parti Çankırı Milletvekili İsmail Ericekli Taraklı’ya geldi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

22. Dönem AK Parti Çankırı Milletvekili olan İsmail Ericekli, Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Sakarya İl Başkanı Yaşar Tercan ve yönetim kurlu üyeleri ile birlikte Taraklı İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Mustafa Sarıgül’ün başlattığı Türkiye Değişim Harekâtı (TDH)’nda Türkiye genelinde teşkilatlanmalar hızlı şekilde devam ederken, TDH’ya geçen 22. dönem AK Parti Çankırı Milletvekili İsmail Ericekli Taraklı’ya geldi.

Taraklı’da kahvehanede halkla buluşan İsmail Ericekli yaptığı açıklamada “Türkiye’de şuanda bir erken seçim havası var. Büyük ihtimalle Kasım ayında erken seçim olması mümkün. Bizim bu seçimlere girmemiz oldukça zor. Çünkü çok kısa bir dönem. Bunun için de TDH olarak Halkın Yükselişi Partisini bünyemize aldık. Bu sayede erken seçim olması halinde seçimlerde burada yer alacağız. Çalışmalarımız devam ediyor. Halk siyasi bir arayış içerisine girdi. Türkiye Cumhuriyetinde 62 tane siyasi parti olmasına rağmen alternatif bir parti bulunmamakta. İşte burada biz devreye gireceğiz. Türkiye’de oy kullanan vatandaşlarımız oylarını vatandaşlık görevini yerine getirmek için bir yükümlülük olduğu için yerine getiriyor, mecburen partilere oy veriyorlar. Ama bir yandan da alternatif parti arayışı içindeler” dedi.

İsmail Ericekli ayrıca konuşmasında Taraklı İlçe Örgütü Başkanı Kadir Güneş ve yönetim kurulu üyelerine ilçe örgütü yapılanmasında özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek Taraklı İlçe Örgütünün gayretleri ile seçimlerde başarılı sonuçlar alınacağına inandığını belirtti.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.